Divoom Ditoo Difuzor Bluetooth multifuncțional Pixel Art, Difuzor portabil retro cu ecran LED RGB programabil, tastatură mecanică, ceas cu alarmă inteligent, acceptă card TF și radio


Pret: £109.99 - £79.99
(as of Nov 04,2022 17:36:52 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 9 x 11,38 x 12,12 cm; 930 de grame
Data primului disponibil: ‎ 5 octombrie 2019
Producator: Divoom
ASIN: B07YWWPV7L
Numărul modelului articolului: Ditoo
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Cunoașteți difuzorul Divoom Ditoo】Este cel mai plăcut din punct de vedere vizual, cel mai amuzant și mai plin de caracteristici difuzor retro pixel art pe care îl puteți obține. Tastele de pe acest model sunt unice prin faptul că utilizează comutatoare mecanice iluminate din spate pe mini-tastatură și culorile strălucitoare de pe „monitorul” de 16 x 16 pixeli, care se adaugă la tema unui mic computer retro.
【Smile Maker】 Deci, absorb și distractiv de jucat cu difuzorul drăguț Divoom. Acest mic gadget cool vă ajută să vă lumineze starea de spirit atunci când sunteți blocat acasă. Puteți folosi capacitățile Bluetooth pentru a vă transmite muzica Spotify și de fapt sună foarte bine! De asemenea, grozav pentru o clasă de yoga online pe Zoom pentru a vă auzi mai bine instructorul de yoghin.
【Personalizare Pixel Art】 Acesta este un ceas deșteptător inteligent cu pixeli care poate fi personalizat pentru orice afișare pixel art doriți pe ecran. Joacă-te cu acest difuzor kawaii și obține ore de distracție creând diferite imagini pixeli și apoi partajându-le prietenilor tăi care au și una în străinătate. Există o mulțime de imagini setate sau puteți alege să vă creați propria imagine cu sau fără text.
【APLICAȚIE ușor de utilizat】 Compatibil cu telefon și tabletă iOS/Android. Aplicația este ușor de descărcat cu codul QR și este ușor de navigat când este în ea. Puteți modifica toate setările prin intermediul aplicației și puteți adăuga pixel art personalizat sau le puteți descărca pe cele de la alți utilizatori.
【Idee grozavă de cadou】 Este un lucru mic grozav de avut pe birou, iar multitudinea de animații și alte lucrări de artă disponibile pentru a fi puse nelimitate. Calitatea sunetului este excelentă, la fel și durata de viață a bateriei. Vine chiar și într-o pungă mică de cadou, iar asta ar fi un cadou grozav de Crăciun/ziua de naștere pentru cineva căruia îi plac computerele vechi sau jocurile retro.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.