difuzor wireless portabil neocore A3.60 20W, baterie de peste 30 de ore, Bluetooth 5.3, stereo cu subwoofer, card SD, AUX (negru)


Pret: £44.95 - £29.95
(as of Jan 05,2023 19:27:41 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 20 x 8,5 x 6,5 cm; 350 de grame
Data primului disponibil: ‎ 31 iulie 2018
Producator : neocore
ASIN: B07FB1YJ7T
Numărul modelului articolului: A3.60
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

TARU cu BAS ADUN. 20 wați (2x10W drivere stereo) și subwoofer pasiv. Sunet limpede, cu distorsiuni armonice mai mici de 0,3%! Caracteristici incredibile în această gamă de preț.
DURAȚA EPICĂ A BATERIEI (până la 30h). Încărcare rapidă. Difuzor Bluetooth de călătorie perfect. TWS (true wireless stereo) conectează 2 difuzoare portabile pentru și mai multă putere.
2 ANI GARANȚIE și asistență gratuită pentru clienți pentru live, numai de la compania britanică neocore. Alăturați-vă miilor de clienți fericiți în fiecare lună
Slot pentru carduri SD, MIC HANDS FREE și suport Amazon Echo dot. Cu microfon încorporat cu anulare a zgomotului și butoane de apel, vă puteți conecta smartphone-ul și puteți răspunde la apeluri direct din difuzorul neoCore.
ULTIMA conexiune BLUETOOTH 5.3 rapidă și stabilă cu o rază de acțiune de până la 20 m (66 ft). Intrare AUX (conexiune prin cablu) cu orice dispozitiv cu port pentru căști, cum ar fi un MP3 player, PC sau Radio.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.