Difuzor wireless Denon Home 350, difuzor inteligent cu Bluetooth, WiFi, funcționează cu AirPlay 2, Asistent Google / Siri / Dispune de Alexa încorporat, Streaming de muzică, HEOS încorporat pentru mai multe camere – Alb


Pret: £599.00
(as of Nov 05,2022 13:45:23 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni pachet : ‎ 46,6 x 39,1 x 25,2 cm; 8,62 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 14 aprilie 2020
Producator: Denon
ASIN: B0873WRHBK
Numărul modelului articolului: DENONHOME350WTE2GB
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

CELE MAI CARE ÎNALTE ȘI CELE MAI ADUNCI JOZE – Experimentați excelența în fiecare ritm, deoarece difuzorul HiFi este echipat cu un tweeter dinamic de 1 inch și un woofer puternic de 3,5 inchi pentru divertisment cu cel mai bun sunet pe care îl poate obține un difuzor inteligent.
STREAMING FĂRĂ LIMITE – Conectați cu ușurință difuzorul wireless prin WLAN, AirPlay 2 sau Bluetooth și ascultați melodiile preferate prin Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TuneIn și alte servicii de streaming muzical.
CERTIFICAT APPLE AIRPLAY 2 – Construiește-ți propriul sistem de sunet multiroom grupând difuzorul Denon Home 150 cu alte difuzoare compatibile AirPlay 2 și bucură-te de muzica ta iubită oriunde în casă.
CREAȚI-vă PROPRIUL CINEMA ACASA – Conectați o pereche de Denon Home 150 la o bară de sunet și un subwoofer Denon pentru a obține o experiență de sunet surround 5.1 impresionantă, care va da viață fiecărui film.
CONTROL VOCĂ CU ALEXA ÎNcorporată – Solicitați direct difuzorul inteligent Denon pentru muzica dvs., controlați volumul și nivelurile audio sau omiteți piese și multe altele doar cu vocea dvs.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.