Difuzor wireless Denon Home 250, difuzor inteligent cu Bluetooth, WiFi, funcționează cu AirPlay 2, Asistent Google / Siri / Dispune de Alexa încorporat, HEOS încorporat pentru mai multe camere – Alb


Pret: £449.00
(as of Nov 05,2022 10:21:49 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni pachet : ‎ 37,85 x 31,24 x 18,8 cm; 3,69 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 14 aprilie 2020
Producator: Denon
ASIN: B0873TC597
Numărul modelului articolului: DENONHOME250WTE2GB

CELE MAI CARE ÎNALTE ȘI CELE MAI ADUNCI JOZE – Experimentați excelența în fiecare ritm, deoarece difuzorul HiFi este echipat cu un tweeter dinamic de 1 inch și un woofer puternic de 3,5 inchi pentru divertisment cu cel mai bun sunet pe care îl poate obține un difuzor inteligent.
STREAMING FĂRĂ LIMITE – Conectați cu ușurință difuzorul wireless prin WLAN, AirPlay 2 sau Bluetooth și ascultați melodiile preferate prin Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TuneIn și alte servicii de streaming muzical.
CERTIFICAT APPLE AIRPLAY 2 – Construiește-ți propriul sistem de sunet multiroom grupând difuzorul Denon Home 150 cu alte difuzoare compatibile AirPlay 2 și bucură-te de muzica ta iubită oriunde în casă.
CREAȚI-vă PROPRIUL CINEMA ACASA – Conectați o pereche de Denon Home 150 la o bară de sunet și un subwoofer Denon pentru a obține o experiență de sunet surround 5.1 impresionantă, care va da viață fiecărui film.
CONTROL VOCĂ CU ALEXA ÎNcorporată – Solicitați direct difuzorul inteligent Denon pentru muzica dvs., controlați volumul și nivelurile audio sau omiteți piese și multe altele doar cu vocea dvs.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.