Difuzor wireless Denon Home 150, difuzor inteligent cu Bluetooth, WiFi, funcționează cu AirPlay 2, Asistent Google / Siri / Dispune de Alexa încorporat, Streaming de muzică, HEOS încorporat pentru mai multe camere – Alb


Pret: £219.00
(as of Nov 03,2022 11:28:02 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni pachet : ‎ 30,7 x 19,1 x 16 cm; 1,7 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 14 aprilie 2020
Producator: Denon
ASIN: B0873SZDY6
Numărul modelului articolului: DENONHOME150WTE2GB

Cele mai clare înalte și cele mai adânci joase – Experimentați excelența în fiecare ritm, deoarece difuzorul HiFi este echipat cu două tweetere dinamice de ¾”, două woofer-uri puternice de 4” și un con de bas pasiv de 5¼” pentru divertisment cu cel mai bun sunet.
STREAMING FĂRĂ LIMITE – Conectați cu ușurință difuzorul wireless prin WLAN, AirPlay 2 sau Bluetooth și ascultați melodiile preferate prin Spotify, Apple Music, TuneIn și alte servicii de streaming muzical pe difuzorul inteligent nou-nouț.
CERTIFICAT APPLE AIRPLAY 2 – Construieste-ti propriul sistem de sunet multiroom grupand difuzorul Denon Home 250 cu alte difuzoare compatibile AirPlay 2 si bucura-te de muzica ta iubita peste tot in casa.
CREAȚI-VĂ PROPRIUL CINEMA ACASA – Conectați o pereche de Denon Home 250 la o bară de sunet și un subwoofer Denon pentru a obține o experiență de sunet surround 5.1 impresionantă, care va da viață fiecărui film.
CONTROL VOCĂ CU ALEXA ÎNcorporată – Solicitați direct difuzorul inteligent Denon pentru muzica dvs., controlați volumul și nivelurile audio sau omiteți piese și multe altele doar cu vocea dvs.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.