Difuzor wireless Bluetooth, difuzor portabil cu microfon încorporat, sunet stereo, bas curat, volum puternic. (Culoarea rosie)


Pret: £37.44
(as of Nov 12,2022 20:23:29 UTC – Detalii)

Parametrii de bază
Dimensiune produs: 112*90*70mm
Specificații difuzor: 2 inchi
Putere difuzor: 3W
Cerințe de încărcare: DC 5V/1A-2A
Tensiune de lucru: 5V
Versiunea Bluetooth: Jerry 4.2
Timp de joc: 5-6 ore
Timp de încărcare: 3-4 ore
Capacitate baterie: 1200 mAh
Slot card de memorie: card TF
Pachetul include:
1 * mini difuzor Bluetooth
1 * Cablu de încărcare USB

Greutatea articolului: 1 grame
Data primului disponibil: ‎ 5 august 2020
Producator : lzzzzzz
ASIN: B08FBG7WZK

Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

-Cel mai popular difuzor inteligent al nostru: acum cu un design textil și difuzor îmbunătățit pentru un sunet mai bogat și mai puternic.
– Combinația de difuzoare Bluetooth active stereo creează un sunet optimizat pentru o gamă dinamică și o claritate excepțională în toată muzica.
-Sunet surround adevărat la 360 de grade, luminează-ți sărbătoarea cu grătar în curtea din spate, petrecerea de aniversare, adunarea de familie, atmosfera de vacanță în vârful lumii.
-Capacitatea de putere va fi afișată pe telefonul dvs., puteți vedea oricând stația de putere, nu vă faceți griji pentru electricitate, faceți-vă viața fără griji
– Compatibilitate inteligentă. acceptă toate telefoanele mobile Bluetooth, tabletele, notebook-urile, cântând, muzică, filme etc., telefoane mobile universale;

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.