Difuzor portabil fără fir JTKDL, difuzor Bluetooth, sunet surround stereo 3D și bas subwoofer, telecomandă, autonomie lungă a bateriei (culoare: negru)


Pret: £286.96
(as of Nov 08,2022 05:59:10 UTC – Detalii)

Descriere produs

Specificație:

▶ Tip de produs: difuzor Bluetooth

▶ Culoare produs: negru

▶ Dimensiunea difuzorului: 3 x 2 x 2 inchi

▶Putere de intrare: 5V, 1A

▶Putere de ieșire: 10W

▶Dimensiunea cutiei: 12 x 15,5 x 19 cm

▶ Greutatea produsului: 1,7 kg

▶ Tip de control: volum total, Bluetooth, USB, card TF, conexiune pentru căști, telecomandă

▶ Conținutul pachetului: 1 x difuzor Bluetooth

▶ Bine ați venit în magazinul meu, vom fi bucuroși să vă ajutăm, vă rugăm să-mi trimiteți orice întrebări, vă vom răspunde în 24 de ore
▶【Material de înaltă calitate】:Materialul audio este proiectat cu material de jurnal de înaltă calitate, care reduce iritabilitatea sunetului și face calitatea sunetului mai pură.
▶【Calitate a sunetului de înaltă calitate】: Cele două drivere acustice ale noastre de precizie au medii și înalte unice și oferă un stereo excelent și un bas îmbunătățit prin designul nostru proprietar al radiatorului de bas pasiv.
▶【Domeniul de aplicare】:Volumul maxim nu este distorsionat, camera este plină de sunet, potrivită pentru familii, cămine, bucătării, băi, mașini, petreceri; jucând prin telefoane inteligente și echipamente audio.
▶【Fără griji post-vânzare】:Dacă aveți întrebări sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.