Difuzor portabil Bluetooth iFox pentru duș, difuzor fără fir pentru exterior, impermeabil IPX7, microfon încorporat, carabină, plajă, camping, drumeții, piscină, negru/auriu


Pret: £49.99 - £34.89
(as of Nov 04,2022 05:50:30 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: Sunt necesare baterii 1 D.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 8,64 x 8,64 x 6,6 cm; 198,45 grame
Data primului disponibil: ‎ 7 mai 2015
Producator: iFox Creations
ASIN: B00KHX9MCW
Numărul modelului articolului: iF012
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

DUȚI-VĂ MUZICA ORIUNDE MERGI – Fie că ești la plajă, la piscină sau mergi pe o potecă, acest mic difuzor se va asigura că melodiile tale preferate nu vă părăsesc niciodată. Este 100% rezistent la apă și vine cu o ventuză detașabilă și o carabină pentru o portabilitate ușoară.
CONTROLAȚI VOLUMUL, URMĂȚI SKIP ȘI CHIAR PRELUȚI Apeluri! – Cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.0 și microfonul încorporat, acest difuzor de duș vă oferă control complet asupra muzicii dvs. Puteți chiar să răspundeți la apeluri telefonice fără a fi nevoie să atingeți telefonul asociat.
OBȚINEȚI O CALITATE A SUNETULUI ULIMITĂTORĂ – Acesta oferă o adevărată putere în departamentul de sunet, spre deosebire de alte difuzoare de duș. Veți fi uimit de sunetul de calitate HD, chiar și atunci când difuzorul este ud. În plus, are un răspuns grozav de bas pentru cei care își iubesc muzica tare și clară.
CONEXIUNE BLUETOOTH Ușoară – Conectați-vă smartphone-ul, tableta, iPad-ul sau orice dispozitiv Bluetooth compatibil în mai puțin de 6 secunde. TWS – Wireless Stereo vă permite să conectați două difuzoare iFox la smartphone-ul dvs., oferindu-vă un sunet grozav de 360 ​​de grade.
PĂSTRAȚI PETRECEREA TOATA ZIUA – Cu până la 10 ore de joacă, veți fi viața petrecerii. Bucurați-vă de muzică clară, cu o conexiune wireless de până la 33 de metri distanță de telefon sau tabletă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.