Difuzor inteligent Echo Dot complet nou (generația a 5-a, versiunea 2022) cu Alexa | Cărbune


Pret: £21.99
(as of Nov 01,2022 00:33:26 UTC – Detalii)

Muzica și conținutul dvs. preferat: redați muzică, cărți audio și podcasturi de la Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer și multe altele sau prin Bluetooth în toată casa dvs.
Alexa este bucuroasă să vă ajute: cereți-i lui Alexa prognoza meteo, să setați cronometre hands-free, să obțineți răspunsuri la întrebările dvs. și chiar să spuneți glume. Ai nevoie de câteva minute în plus dimineața? Doar atingeți Echo Dot pentru a amâna alarma.
Păstrați-vă casa confortabilă: controlați dispozitivele inteligente compatibile cu vocea și rutinele declanșate de senzorii de temperatură interioară. Creați rutine pentru a porni automat un ventilator inteligent dacă temperatura interioară depășește zona dvs. de confort.
Faceți mai mult cu asocierea dispozitivelor: umpleți-vă casa cu muzică folosind dispozitive Echo compatibile în camere diferite. Creați un sistem home cinema cu Fire TV.
Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea: construit cu mai multe straturi de protecție și control a confidențialității, inclusiv un buton Microphone Off care deconectează electronic microfoanele.
Climate Pledge Friendly: am integrat sustenabilitatea în designul acestui dispozitiv, cu 99% din ambalaje provenind din păduri gestionate responsabil sau din surse reciclate, 95% utilizare de țesături reciclate post-consum și 55% din plastic reciclat post-consum.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.