Difuzor fără fir Taurusb Bluetooth, Difuzor de duș Bluetooth Difuzor portabil Bară de sunet wireless Muzică stereo Surround Difuzor super bas Suport Hifi Sunet Card TF


Pret: £40.88
(as of Jan 08,2023 08:05:18 UTC – Detalii)

Difuzor de duș Bluetooth Difuzoare portabile Bară de sunet wireless stereo Muzică Surround Super Bass Difuzor HiFi Sunet Suport Card TF

Caracteristică:

1. Folosește un cip inteligent Bluetooth 5.0 de înaltă performanță pentru a face conexiunea simplă, rapidă și stabilă. Raza de conexiune este de până la 10 m.

2. Construit în nucleu de mare capacitate de 1200 mAh, are o durată lungă și timpul de redare cu volum mediu este de 5 până la 8 ore.

3. Rutie-boron de 57 mm cu diafragmă de bas, efectul stereo este mai puternic, astfel încât să vă puteți bucura de experiența de sunet 3D.

4. Suport BT/TF/U disc/AUX/FM și alte moduri de redare.

5. Microfon inteligent de reducere a zgomotului încorporat, acesta poate asigura apeluri hands-free de înaltă definiție fără cutie.

6. Sprijină funcția TWS. Difuzorul cu modul de potrivire a difuzoarelor duble facilitează crearea unui efect de sunet stereo.

Lista de ambalare:
1 x difuzor Bluetooth
1 x cablu audio
1 x cablu de încărcare
1 x Manual de utilizare
Bluetooth V5.0: compatibil cu dispozitivele mainstream, difuzoarele Bluetooth sunt compatibile cu telefoanele mobile mainstream, tablete, notebook-uri și alte dispozitive inteligente de pe piață, distanță de conexiune de 10 m, mai liber pentru a juca.
Moduri de redare multiple: acceptă redare Bluetooth, card / unitate flash USB, redare AUX și modul de redare FM, pentru a satisface ritmul diferitelor scene, bucurați-vă de muzică minunată oricând și oriunde.
Unitate cu sunet dublu: bas puternic, corn rutie-bor de 58 mm cu diafragmă de bas, stereo mai puternic, vă permit să vă bucurați de experiența stereo 3D.
Baterie durabilă: nucleu de capacitate mare de 1200 mAh încorporat, timp de redare cu volum mediu 5-8 ore, ascultare continuă a muzicii 8 ore, 150 de melodii, timp de încărcare 2 ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.