Difuzor de duș SXXDERTY, difuzor Bluetooth portabil, rezistent la apă, cu radio FM, TWS și spectacol de lumini, sunet HD puternic și difuzor de bas profund pentru baie, plajă, exterior


Pret: £34.51
(as of Jan 07,2023 16:56:53 UTC – Detalii)

Specificație:

Tip produs: difuzor Bluetooth
Material: plastic + silicon
Dimensiune produs: 80*60MM
Caracteristica produsului: lumină de respirație FM

Pachetul include:
1x difuzor Bluetooth,
1x cablu micro USB,
1x Manual de utilizare.

Înștiințare:
1. După ce primiți produsul, vă rugăm să urmați manualul de utilizare.
2. Din cauza măsurării manuale, dimensiunea poate avea o eroare de 1-3 cm, ceea ce nu afectează utilizarea normală, vă rugăm să înțelegeți.
3. Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Comentariile dumneavoastră pozitive vor fi apreciate.

♫ Tehnologie Bluetooth: echipată cu tehnologie avansată, compatibilă cu toate dispozitivele Bluetooth, difuzorul se va reconecta automat la ultimul dispozitiv utilizat, Când Bluetooth După 10 minute de deconectare, difuzorul se va opri, ceea ce ajută la economisirea energiei.
♫ Mini portabil: difuzorul portabil poate fi transportat și bucurați-vă de ascultare oriunde, adăugând o experiență minunată în călătoria dvs., microfon încorporat pentru apeluri handsfree de pe telefon, include cablu de încărcare micro-usb.
♫ Calitate incredibilă a sunetului: Combinația de difuzoare Bluetooth duble stereo active poate oferi un sunet optimizat cu gamă dinamică și o claritate extraordinară pentru toată muzica, sunet surround adevărat de 360 ​​de grade, luminează grătarul din curte, petrecerea de ziua de naștere, întrunirea de familie etc., Diverse atmosfere de vacanță .
♫ Garanție de satisfacție: am testat confortul și durabilitatea produsului. Vă puteți bucura de produsele noastre fără niciun risc. După primirea produsului, dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați, vă vom ajuta în termen de 24 de ore!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.