Difuzor Bluetooth ZZS, Wireless Bluetooth 3.0 + DER Difuzor de sunet surround Decodare cu cip dublu Efect de sunet Hi-Fi Difuzor cu durată de viață a bateriei, auriu


Pret: £39.52
(as of Nov 11,2022 17:34:52 UTC – Detalii)

[10 hours of long-lasting playback] Baterie cu litiu de înaltă calitate de 2000 mAh, viteză de încărcare rapidă, redare sigură, mai lungă, aceeași tehnologie ca și bateriile de telefoane mobile de ultimă generație.

parametru:
Versiunea Bluetooth: 3.0+DER

Raza de operare: 10 metri distanta fara bariere

Capacitate baterie: 2000mAh

Mod de operare: buton

Raspuns in frecventa: 20-20KHZ

Raport semnal/zgomot: 80Db

Rata de distorsiune: <0,1% Tensiune de încărcare: 5V/500mA Unitate difuzor: difuzor intern magnetic cu frecvență completă de 40 mm *2 Timp de joc: 6-8 ore Tip card: card de memorie TF (suport 32G) Fișiere acceptate: MP3 și alte formate convenționale, fișiere audio comprimate și fișiere audio WAV fără pierderi Sfaturi:
Acest produs oferă servicii în 24 de ore. Dacă există vreo problemă cu produsul, vă putem contacta la timp. Magazinul nostru acceptă retururi și schimburi.
[Smart compatible Bluetooth devices] Compatibil cu telefoane mobile/calculatoare/tablete și alte dispozitive Bluetooth, conexiune wireless ușoară și compatibil cu sistemul de operare al unor astfel de produse, vizionarea de filme/ascultarea muzicii/chatul vocal, wireless gratuit, bucurați-vă de viață.
[Bluetooth disconnection can also be used] Cu interfața de intrare audio de 3,5 mm, puteți utiliza cablul audio pentru a vă conecta când Bluetooth este dezactivat. Poate fi folosit ca difuzor desktop pentru computere, tablete, notebook-uri și alte dispozitive.
[Hands-free call function] Microfon de reducere a zgomotului în bandă largă încorporat, citire rapidă și transmitere a vocii de înaltă definiție, mâini libere pentru a vorbi liber și funcții de sprijin, cum ar fi răspunsul/închiderea/apelarea.
[After-sales service] Vă mulțumim că folosiți produsele noastre. Dacă aveți întrebări după ce ați primit produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-mail cât mai curând posibil. Vom folosi serviciile noastre pentru a vă oferi cea mai intima experiență.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.