Difuzor Bluetooth ZZS, Difuzor cu cip de decodare inteligent pentru baterie de mare capacitate Rapid și ușor de utilizat Difuzor Bluetooth 4.1 cu durată lungă de viață a bateriei, roșu


Pret: £35.67
(as of Nov 12,2022 22:09:36 UTC – Detalii)

[Shocking original sound film experience] Lăsați-vă experiența de vizionare a filmului să reflecte perfect, ca și cum ați fi în el, gustați filmul clasic de sunet original și simțiți fiorul unei scene mai realiste.

parametru:
Dimensiune produs: 135*105*1 70mm

Sensibilitate: 500mv

Raspuns in frecventa: 20Hz-18KHz

Greutate neta: 0,7 kg

Raport semnal/zgomot: 65 dB

Greutate brută: 0,73 kg

Separare: ≥45dB

Impedanta: 4 ohmi

Unitate difuzor: 5 inchi

Mod de alimentare: 1200 mA încorporat

Sfaturi:
Acest produs oferă servicii în 24 de ore. Dacă există vreo problemă cu produsul, ne putem contacta la timp. Magazinul nostru acceptă returnarea și schimbul.
[Function] Conexiune bluetooth fără fir de 10 m, capacitate puternică anti-interferență, transmisie la distanță lungă, economisire a energiei, compatibil cu o varietate de dispozitive Bluetooth, fără cablu de date, sunet puternic și clar, cutia de lemn cu difuzoare mari de 5 inchi vă poate satisface cererea zilnică de ascultare.
[Large capacity battery] Baterie de mare capacitate, durată de viață a bateriei, poate reda continuu timp de 5-8 ore după încărcarea completă, permițându-vă să vă bucurați în continuare de muzică.
[Imported audio system chip] Muzică fără pierderi de ieșire de înaltă calitate, oferind o experiență muzicală mai bună, sistem profesional de îmbunătățire a frecvenței joase, diafragmă cu vibrații înalte și scăzute, indiferent de modul în care este plasat unghiul, poate fi rotită la 360 ° pentru a asculta muzică frumoasă și a face sunetul de calitate Atenuează uniform.
[After-sales service] Vă mulțumim că folosiți produsele noastre. Dacă aveți întrebări după ce ați primit produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-mail cât mai curând posibil. Vom folosi serviciile noastre pentru a vă oferi cea mai intima experiență.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.