Difuzor Bluetooth YYR, difuzor cu suport pentru telefon fără fir, inducție inteligentă, cu ceas electronic, timp de redare 8 ore, subwoofer profund HD, pentru casă, bucătărie, birou


Pret: £40.99
(as of Jan 08,2023 03:01:51 UTC – Detalii)

❤Când am pornit alte difuzoare și am ascultat melodii, am spus „vă rog așteptați asocierea Bluetooth”, iar întreaga persoană este într-o dispoziție proastă. Cu difuzorul cu inducție, nu este nevoie să mai așteptați. Când telefonul mobil este aproape de difuzor, semnalul bluetooth al telefonului mobil poate fi detectat, economisind timpul de așteptare, iar telefonul mobil poate reda muzică.
Specificație:
Material: ABS + aliaj de aluminiu
Capacitate baterie: 1000 mHA
Versiunea Bluetooth: 5.0
Putere de iesire: 3W
Distanta Bluetooth: 10-15M
Tensiune: DC 5V
Intrare: 5V 1A
Impedanta: 4
Raspuns in frecventa: 40-18KHZ
Dimensiune: 80*81*118mm
Greutate: 0,3 kg
Produsele includ:
1 x difuzor multifuncțional
1 x cablu de încărcare USB

★Performanță audio îmbunătățită: difuzoarele încorporate au un volum impresionant cu sunet de înaltă fidelitate. Păstrați smartphone-urile fără zgârieturi cu un strat de protecție anti-alunecare premium. Redare audio de înaltă calitate, puteți transmite cu ușurință prin Bluetooth de pe smartphone-ul dvs. cele mai recente melodii cu o claritate excepțională și un sunet plin de încăpere de la o unitate compactă pentru a vă duce muzica oriunde.
★ Durată de viață remarcabilă a bateriei: Nu numai că bateria cu litiu de 1.000 mAh din interiorul podiumului înseamnă că puteți reda muzică timp de până la 8 ore dintr-o singură încărcare, încărcare USB, compact și ușor de transportat, călătoriți împreună într-o valiză.
★Setarea orei și a alarmei: difuzorul nostru Bluetooth este, de asemenea, un ceas cu alarmă, setați ora și setarea alarmei. Poate fi amplasat în dormitor/bucătărie/birou/dormitor. Eliberați-vă mâinile și ascultați muzică oricând și oriunde.
★Garanție de satisfacție 100%: Dacă nu sunteți 100% mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți. Vă vom oferi cea mai bună soluție în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.