Difuzor Bluetooth Vifa Helsinki, Mini difuzor portabil cu aspect de geantă, IPX4 impermeabil, stereo HD, difuzor privat elegant pentru exterior, acasă, petrecere (Dusty Rose)


Pret: £389.00
(as of Jan 06,2023 12:20:43 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 15,24 x 7,11 x 21,08 cm; 1,4 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 29 ianuarie 2016
Producator : Vifa
ASIN: B01B8FPI1Q
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ Helsinki
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

FĂCUT PENTRU PARTAJARE – Difuzorul fără fir Helsinki utilizează Bluetooth AptX și conectivitate Android NFC, pentru a vă conecta cu ușurință la orice rețea fără fir, permițându-vă să transmiteți muzică direct în difuzor de pe mai multe dispozitive.
CALITATE ÎNALTĂ A SUNETULUI – Crossover DSP optimizat pentru distorsiuni scăzute și precizie ridicată. Mini-difuzoarele Helsinki oferă 2 tweetere de frecvență completă de 50 mm și 2 difuzoare de bass de 65 mm. Aceste unități sunt instalate spate în spate în audio, astfel încât să se obțină un echilibru între puterea de ieșire față și spate, configurând în același timp două radiatoare pasive pentru a îmbunătăți efectul.
STIL EXCLUSIV ȘI VERSATILITATE – Vifa Helsinki adoptă un design nordic unic, un cadru din aluminiu turnat pentru a asigura rezistența dispozitivului și acoperit cu material exclusiv Kvadrat personalizat. Pentru decorarea desktopului sau a configurației audio de acasă. Bluetooth-ul cu rază extinsă se conectează rapid și fără probleme la telefonul, tableta sau laptopul la o distanță de până la 50 de metri.
MUZICA ÎN MIȘCARE – Un difuzor Helsinki Bluetooth este libertatea de mișcare. Un produs mic, compact, care include o baterie puternică, o conexiune Bluetooth și o curea din piele care vă permite să vă aduceți muzica, oriunde ați merge. Viața este o călătorie și ar trebui să profiti la maximum de ea.
Un cadou sincer pentru ea – Ia-ți iubitei/soției/mamei/fiicei tale un Vifa Helsinki de Crăciun, Ziua Îndrăgostiților sau ziua de naștere, adaugă un sunet Vifa în viața lor!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.