Difuzor Bluetooth UB+ Eupho E2, ușoară, timp de redare de 30 de ore, sunet captivant și clar, bas puternic, difuzor de pe podea sau de masă, perfect pentru interior/exterior – Pastel Pink


Pret: £89.99
(as of Nov 05,2022 21:05:19 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 25 x 25 x 25 cm; 800 de grame
Data primului disponibil: ‎ 26 noiembrie 2019
Producator: UB+
ASIN: B07YF1HCQS
Numărul modelului articolului: UB+ E2-P-PINK-S-LEG
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

AUDIO IMMERSIV PUTERNIC: UB+ E2 Oferă o calitate audio impecabilă, cu sunet dinamic clar, clar și bas puternic. Oferă o experiență de ascultare de înaltă calitate, de înaltă fidelitate, ridică-o și scufundă-te în muzica ta preferată sau creează o atmosferă de petrecere, în orice caz, E2 oferă.
CARACTERISTICA DE DESIGN DECORATIV: UB+ au un design sferic patentat si au o gama extinsa de culori pentru a se potrivi personalitatii, casei sau preferintelor dumneavoastra. Se laudă cu eleganță cu cureaua de transport în relief din piele și suportul de podea trepied din lemn, creează o declarație oriunde este folosit. De asemenea, vine cu o bază de cauciuc pentru masă pentru utilizare convențională pe desktop.
CONTROLAT DE APLICAȚIE: E2 poate fi controlat direct din difuzor sau din aplicația UB+ disponibilă în Apple App Store sau Google Play Store. Aplicația oferă pornire/oprire, împerechere Bluetooth, împerechere TWS și acces la mai multe difuzoare E2, de asemenea, efectuează actualizări de firmware/software prin Bluetooth pentru a asigura cea mai bună performanță a difuzorului dumneavoastră.
32 ORE DE JOACĂ: Cu o baterie încorporată de 2200 mAh, acest difuzor wireless Bluetooth poate oferi până la 30 de ore de joacă pentru acele grătar pe tot parcursul zilei, petreceri în grădină sau pentru copii, camping sau glamping în weekend și chiar pentru cursuri de dans comercial, balet sau gimnastică.
Ușoară și portabilă: chiar și cu diametrul său de 25 cm, difuzorul wireless portabil E2 cântărește aprox. 800 de grame + curea de piele 820 de grame, + bază de cauciuc pentru birou 850 sau cu trepied din lemn 1080. Difuzorul se conectează la ambele baze magnetic și poate fi ridicat și mutat de cureaua din piele.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.