Difuzor Bluetooth portabil Taurusb cu difuzor cu driver dublu, timp de redare 12 ore, difuzoare wireless subwoofer audio HD cu microfon


Pret: £33.24
(as of Jan 09,2023 07:57:37 UTC – Detalii)

Sunet de calitate superioară
Driverele acustice de precizie oferă sunet de o calitate perfectă cu difuzoarele duble încorporate 2 * 5W Driver

Durată lungă de viață a bateriei
Baterie reîncărcabilă de mare capacitate de 2200 mAH pentru până la 12 ore de redare la 66% volum la o încărcare completă.

Conectivitate fără întreruperi Bluetooth 4.2
Cel mai recent și avansat Bluetooth 4.2, consumă mai puțină energie, dar oferă o rază extinsă de conectivitate de 33 ft. Suport radio FM.

Introducere funcție de sunet:
Putere de ieșire: 3W * 2
Claxon cu diafragmă magnetică internă: 4Ω 3w
Sensibilitate de intrare: 400mv
Separare: ≥ 90db
Raport semnal/zgomot: ≥ 80db
Tensiune de lucru: DC 5V

Transmisie wireless Bluetooth încorporată, funcție de apel hands-free
Protocol de transmisie audio stereo (A2DP V1.2)
Suport pentru redarea melodiilor MP3 stocate pe disc U
Suport card TF
Suport FM
Sprijină încărcarea reciclabilă

Conținutul pachetului
1 * difuzor Bluetooth
1 * cablu de încărcare USB
Cablu audio 1 * 3,5 mm
1 * Manual de utilizare
[IPX6 WATERPROOF]Difuzorul bluetooth rezistent la apă oferă o rază wireless extinsă (până la 66 de picioare) și conectivitate îmbunătățită. Funcția microfonului încorporat va menține o calitate clară a sunetului. Notă: nu înmuiați în apă mult timp.
[Pair and Play]Deplasați-vă liber cu telefonul inteligent, fără să vă faceți griji că vă pierdeți muzica. Difuzorul wireless oferă o conexiune incredibil de robustă și sigură și sunet fără pierderi la o rază de până la 100 de metri.
[Rechargeable Battery]Durata de viață a bateriei este bună pentru 6-7 ore lungi de muzică non-stop, datorită echipamentului cu o baterie cu litiu de mare capacitate. Suport card TF/SD (max. 32 GB): Dispozitivele care nu sunt Bluetooth se pot conecta la difuzor prin intrarea audio AUX sau carduri SD/Micro SD/TF (suporta formatul muzical WMA/WAV/MP3).
[Universal Compatibility]: Difuzorul wireless se poate asocia cu orice dispozitiv compatibil Bluetooth, cum ar fi iPhone, Samsung, iPad, laptop, Echo. Mufa AUX de 3,5 mm oferă o alternativă pentru dispozitivele audio care nu acceptă Bluetooth.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.