Difuzor Bluetooth portabil multifuncțional JTKDL cu lumini activate de sunet, mobil dublu de 6,5 inchi, durată lungă de viață a bateriei/bluetooth fără fir (culoare: negru)


Pret: £442.27
(as of Nov 06,2022 18:01:37 UTC – Detalii)

Descriere produs

Specificație:

▶ Tip de produs: difuzor Bluetooth

▶ Culoare produs: negru

▶ Unitate de difuzor: bas de 6,5 inchi și două tweetere de 3 inchi

▶ Tip de interfață: USB, AUX, MIC

▶ Raportul semnal/zgomot: ≥75dB

▶ Durata de viață: 6 ore

▶Dimensiunea produsului: 265 x 295 x 585 mm

▶ Greutatea produsului: 5 KG

▶ Capacitatea bateriei: 7,4 V, 2400 mA

▶ Stocare extinsă: 32 GB

▶Distanța efectivă: 15 metri

▶ Material carcasă: plastic

▶ Conținutul pachetului: 1 x difuzor Bluetooth

▶ Bine ați venit în magazinul meu, vom fi bucuroși să vă ajutăm, vă rugăm să-mi trimiteți orice întrebări, vă vom răspunde în 24 de ore
▶【Efect de iluminare LED】:Oferă o calitate incredibilă a sunetului. Luminile LED multicolore din woofer se mișcă odată cu sunetul muzicii și sunt un plus excelent pentru orice adunare. Luminile pot fi aprinse și stinse după cum este necesar.
▶【Super volum】:Conectează un microfon sau o chitară la acest difuzor și poți urmări volumul și ecoul Bluetooth, radio FM, echipament auxiliar sau chitară.
▶【Durată lungă de viață a bateriei】:5 butoane de control vă permit să reglați și să personalizați basul, înaltele, ecoul, volumul microfonului, volumul principal, baterie de lungă durată Bateria de 2400 mAh cu durată lungă de viață vă permite să redați muzică până la 6 ore.
▶【Fără griji post-vânzare】:Dacă aveți întrebări sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.