Difuzor Bluetooth portabil fără fir neocore A1, baterie de 24 de ore, card SD, AUX, stereo cu subwoofer


Pret: £39.95
(as of Jan 06,2023 15:45:33 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Mic difuzor. SUNET MARE | BAS PROFUND. Drivere stereo și subwoofer pasiv. Sunet limpede, cu distorsiuni armonice mai mici de 0,3%! Difuzor Bluetooth cu caracteristici incredibile în această gamă de preț. Proiectat la perfecțiune ÎN Marea Britanie.
DURAȚĂ EPICĂ A BATERIEI (până la 24 ore), Rezistent la apă. Încărcare rapidă. Difuzor de călătorie perfect cu CLIP inclus. DESIGN minimalist frumos, perfect pentru acasă, birou, în aer liber.
Slot pentru carduri SD (micro), MIC HANDS FREE și Amazon Echo dot, suport Google Assistant.. Cu microfon încorporat cu anulare a zgomotului și butoane de apel, vă puteți conecta smartphone-ul și răspunde la apeluri direct din difuzorul neoCore. TSW (True Wireless Stereo) conectează 2 difuzoare Bluetooth neocore pentru și mai mult sunet.
2 ANI GARANȚIE și asistență gratuită pentru clienți pentru live, numai de la compania britanică NEOCORE. Difuzoare wireless cu cel mai bun preț.
Conexiune BLUETOOTH rapidă și stabilă cu o rază de acțiune de până la 20 m (66 ft). Intrare AUX (conexiune prin cablu) cu orice dispozitiv cu port pentru căști (Jack 3.5mm) precum un MP3 player, PC, laptop sau radio.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.