Difuzor Bluetooth pentru masă laterală inteligentă portabilă de cafea cu stație de încărcare wireless și USB Durată de viață a bateriei10h~12h (50% date de testare a volumului)


Pret: £129.00
(as of Jan 05,2023 11:06:31 UTC – Detalii)

* ✔️ DIFUZOR BLUETOOTH DE ÎNCĂRCARE FĂRĂ FĂRĂ: Faceți cunoștință cu cea mai recentă inovație din Marea Britanie, difuzorul Bluetooth de masă inteligent. Combinând tot ceea ce ai putea avea nevoie de la un difuzor Bluetooth și o stație de încărcare într-o masă portabilă de design elegant, difuzorul de masă inovator nu numai că sună grozav cu proiecția sa de sunet la 360° de la difuzoarele de 20 W, dar arată și grozav, datorită finisajului său elegant și a suprafeței sale. * ✔️ PERFORMANȚĂ A SUNETUI ÎMBUNĂTITĂ: Dispunând de difuzoare stereo premium de 20 W cu un subwoofer încorporat pentru o experiență audio captivantă și redare muzicală de înaltă calitate, puteți transmite cu ușurință prin Bluetooth de pe smartphone sau tabletă toate cele mai recente melodii cu o claritate excepțională. Dispune de asemenea de o intrare USB pentru redarea muzicii de pe orice dispozitiv (cablu nu este inclus). * ✔️ STAȚIE DE ÎNCARCARE INTEGRATĂ: Integrată perfect sub suprafața mesei, încărcătorul fără fir de 10W încorporat înseamnă că puteți plasa pur și simplu smartphone-ul compatibil pe zona de încărcare marcată a mesei și vă puteți bucura de încărcare imediată, fără fire. Potrivit pentru alimentarea iPhone 11/X/8/8Plus, Samsung S10, S9/S8/S7 și pentru toate dispozitivele compatibile cu Qi sau echipate cu receptor Qi. * ✔️ BATERIE REÎNCĂRCĂBILĂ CONSTRUCȚĂ: Dacă doriți să duceți difuzorul de masă afară, în grădină, pe un balcon sau pur și simplu din cameră în cameră, Smart Table vă are acoperit. Cu o baterie încorporată de 1500*6 mAh, care oferă până la 10 ~ 12 ore (50% date de testare a volumului) de redare a muzicii, puteți avea o stație mobilă de încărcare și muzică oriunde * ✔️ CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE: politică de returnare ușoară și prietenoasă Serviciu clienți din Marea Britanie. Cutia de cadou îngrijită include 1 x difuzor de masă portabil inteligent, 1 x cablu de alimentare și un ghid de utilizare ușor de urmat cu instrucțiuni de instalare.
Baterii: ‎ 1 12V sunt necesare baterii. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 39 x 39 x 59 cm; 5,6 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 28 aprilie 2021
Producător : Germans Connections
ASIN: B093FRG6B1
Numărul modelului articolului: CUBE-Y01+
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Masă solidă inteligentă, difuzoare bluetooth duble puternice, încărcător pentru telefon fără fir QI, USB

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.