Difuzor Bluetooth LENRUE, mini boxe portabile cu lumini LED, bas îmbunătățit, microfon încorporat, timp de redare 5 ore, difuzor fără fir pentru iPhone, iPad, Samsung, laptopuri, tablete, mașină, acasă (aur roz)


Pret: £19.99 - £14.99
(as of Nov 07,2022 21:23:40 UTC – Detalii)

3,00 wați
Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 7,09 x 4,8 x 7,09 cm; 198 de grame
Data primului disponibil: ‎ 8 noiembrie 2017
Producator : LENRUE
ASIN: B0749F6FRS
Numărul modelului articolului: A2
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Sunet cristalin】 Sunetul este bas și clar, suficient pentru a vă umple cu ușurință dormitorul cu muzică grozavă în timp ce vă distrați. Puteți asculta muzica minunată oriunde v-ați afla. Ameliorează-ți iritabilitatea și anxietatea în timpul gripei.
【Durata incredibilă a bateriei】 Capacitate mare de 1000 mAh, timp de redare de 5 ore/60 de melodii, alimentat de o baterie Li-ion de mare capacitate încorporată și tehnologia de gestionare a puterii de vârf în industrie.
【Difuzor ultraportabil】 Mini difuzorul are dimensiunea palmei, design elegant și delicat, cu greutate redusă, este convenabil de pus în buzunar sau în geantă pentru călătorii, plajă, petrecere și alte activități în aer liber și în interior.
【Mod de intrare audio multiplă】 Mini difuzorul fără fir echipat cu tehnologie Bluetooth V4.1, acceptă Bluetooth wireless (până la 33 de picioare), inserție card TF și intrare AUX-IN de 3,5 mm pentru dispozitive non-Bluetooth. Funcționează cu iPhone/iOS/Andriod/Echo etc.
【Funcție hands-free】 Microfonul HD încorporat pentru difuzoarele bluetooth fără fir vă permite să răspundeți, să respingeți și să încheiați apeluri convenabil, fără a ține telefonul smartphone.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.