Difuzor Bluetooth Lanchamp, difuzor inteligent, ecran cu buton tactil, mini portabil fără fir, sunet surround 360°, rezistent la apă, utilizare pentru telefon mobil laptop, amplificator auto pentru sisteme Android, IOS (aur roz)


Pret: £11.69
(as of Jan 06,2023 20:48:01 UTC – Detalii)

Specificație:
Model: A8
Material: plastic de inginerie
Ieșire: 3W
Impedanță: 4 ohmi
SNR ≥95db (ieșire de linie)
Raspuns in frecventa: 40Hz-18KHz
Difuzor: Φ405mm 4Ω; 3W
Baterie: baterie cu litiu de 1000 mAh
Distorsiune: 0,5%-1,0%
AUX: 3,5 mm
Format de redare: MP3, APE, WMA, FLC, WAV
Timp de joc: aproximativ 10 ore în stare normală
Timp de încărcare: 3 ~ 5 ore
Dimensiune: 85*30mm
Interval de conectare: ≥10 metri
Lista pachetului:
1 x difuzor Bluetooth
1 x cablu USB
1 x 3,5 mm AUX
1 x manual de utilizare

Greutate articol: 163 grame
Data primei disponibile: ‎ 8 mai 2020
Producator: Lanchamp
ASIN: B088DHZPKN
Referința producătorului: A8
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Design Smart Touch Screen: Difuzorul portabil Bluetooth fără fir A8 utilizează tehnologia ecranului tactil inteligent și designul Echo Dot, va avea un răspuns rapid. Puteți schimba melodiile, puteți regla volumul și puteți răspunde la apeluri cu ușurință atingând-o ușor cu vârful degetului.
Mini portabil, dar Full HD: este în jur de 163 g și 85*30 mm ușor de ținut. Basul și cipul HD au fost îmbunătățite și au fost echipate cu procesor audio digital 3D și folosind tehnologia de reducere a zgomotului în bandă largă CVC, care vă va oferi o experiență mult mai bună în sunet stereo și premium.
Multifuncțional: Echipat cu tehnologie avansată, acceptă conexiune bluetooth (compatibil cu telefoane mobile și tablete precum iPhone, iPad, Samsung, Macbook, acceptă și aplicația mainstream), card TF cu maxim 32 GB) și permite răspunsul cu un singur clic, și poate utiliza intrarea cablului audio de 3,5 mm pentru a se conecta. Îl puteți folosi acasă, în călătorie sau în călătorie de afaceri oricând și oriunde pentru a vă bucura de un efect sonor excelent cu tableta, telefonul mobil, cardul TF, playerul de muzică digitală etc.
Baterie îmbunătățită: baterie Li de înaltă performanță de 1000 mA încorporată. Trebuie doar să încărcați 3 ~ 5 ore, apoi puteți juca aproximativ 10 ore în condiții normale. Se incarca prin USB. Și bateria de mare capacitate este foarte durabilă, nu este ușor să se degradeze după încărcare repetată.
Pachetul include: difuzor portabil Bluetooth A8, cablu micro USB, cablu audio de 3,5 mm, manual de instrucțiuni. Garanție de calitate și servicii, dacă aveți probleme, nu ezitați să ne contactați. Va fi o alegere grozavă de cadou pentru tine.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.