Difuzor Bluetooth îmbunătățit Tribit MaxSound Plus Difuzoare portabile fără fir de 24 W cu Bluetooth 5.0, tip C, XBass excepțional, Audiobook EQ, IPX7 rezistent la apă, timp de redare 20 de ore, rază Bluetooth de 100 de metri


Pret: £59.99 - £42.49
(as of Jan 05,2023 12:47:01 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Limba: engleză, engleză, engleză, engleză, engleză
Dimensiuni produs : ‎ 10 x 48 x 50 cm; 100 de grame
Data primului disponibil: ‎ 7 ianuarie 2019
Producator : TRIBIT
ASIN: B07LGKLFFW
Numărul modelului articolului: BTS25
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Alegerea lui Wired – Wired îl numește „Cea mai bună afacere – Sună mult mai bine decât ar trebui pentru prețul său”.
Sunet care satisface – Experiența audio MaxSound Plus atrage atât ascultătorii ocazionali, cât și audiofilii. Modulele avansate de amplificare Texas Instruments, tehnologia de procesare audio și driverele mai mari produc un sunet complet articulat la toate volumele.
Bass that Booms – MaxSound Plus Sound se referă la vibrații de bas mari. Tehnologia exclusivă XBass de la Tribit, cu drivere de joasă frecvență de clasă mondială și algoritm DSP reglat pentru a maximiza ieșirea de frecvență bas, păstrând în același timp acuratețea amestecului.
Serios rezistent la apă – Portabilitatea este incompletă fără capacitatea de a rezista la intemperii. Cu IPX7 rezistent la apă, MaxSound Plus vă oferă încrederea de a vă bucura de muzică chiar și în cele mai umede sau umede condiții.
Durată de redare de 20 de ore – Nu lăsați o excursie lungă de o zi să vă împiedice să aduceți o coloană sonoră – cu până la 20 de ore de autonomie a bateriei, puteți avea lista de redare valabilă toată ziua. Bucurați-vă de muzică grozavă cu libertatea de portabilitate fără agitația cablurilor de alimentare încurcate

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.