Difuzor Bluetooth HARMON, Difuzor stereo portabil pentru exterior fără fir Microfon încorporat Rezistență la șocuri IPX6 Difuzor rezistent la apă cu bas, Bluetooth 4.0


Pret: £41.99
(as of Jan 08,2023 06:23:18 UTC – Detalii)

Difuzor portabil pentru exterior fără fir
Difuzor Bluetooth mic ultraportabil, bucurați-vă de bucuria muzicii oricând, oriunde.

Caracteristici:

1. Bas incredibil de puternic
2. Cipul stereo de sunet DSP 3D de nivel superior, revoluționând limitarea dimensiunii casetei și ajustarea dinamică Câștigul de transmisie scăzut, mediu și ridicat, poate efectua sunetul incisiv și viu.
3. Amplificator de putere audio cu pompă de încărcare dublă de clasă G, compensare pentru obținerea detaliilor inteligente ALC, ajustarea automată a adaptorului de tensiune, suprimarea distorsiunii sunetului șuierat, îmbunătățirea performanței calității sunetului, crearea unei experiențe de ascultare foarte confortabilă.
4. BUTONI MARI, UȘOR DE UTILIZAT: Design simplu cu butoane mari, atunci când sunt utilizate sporturi în aer liber, fără a-l lua din rucsac, puteți implementa cu ușurință manipularea „oarbă”.
5. Protecție puternică concepută pentru utilizare în aer liber, fără teamă de vânt și ploaie atunci când mergi în aer liber.
6. Rezistență la apă IPX6: capac de plasă de protecție metalică pentru difuzor, cu plasă densă care poate împiedica pătrunderea prafului și a altor particule în difuzor, se adaptează eficient la vremea de praf din exterior
7. Funcție hands-free: Microfon încorporat, MIFA F10 vă face să vorbiți liber
8. Placă de sunet USB.
9. Oprire automată după nicio operațiune timp de 10 minute.
10.Acceptă redarea tonurilor de apel ale sistemului IOS.

Lista pachetelor:

difuzor Bluetooth x1;
Cablu de incarcare x1;
Cablu de intrare Aux de 3,5 mm x1;
Manual x1.


[360° Stereo Sound & TWS Technology] Sunet surround la 360° și folosind tehnologia TWS, sunetul poate fi redat sincronizat pe ambele difuzoare wireless, creând un festin auditiv exclusiv pentru cinema.
[IPX6 Waterproof]Protectie IPX6. Folosește lângă piscină, odihnește-te pe plajă, cântă la duș. Indiferent unde ar trebui să fie muzica, difuzoarele rezistente la apă sunt potrivite și gata.
[Long Time Play] Difuzorul Bluetooth are o baterie încorporată de 4000 mAh pentru a alimenta zilele de apeluri. Oferă până la 30 de ore de redare.
[100% After-Sale Service]Oferta noastră de 30 de zile de înlocuire completă a rambursării, serviciu de înlocuire în garanție în termen de 12 luni, serviciu de consultanță prin e-mail 24 de ore din 24 pentru a vă face liniștit să utilizați difuzorul.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.