Difuzor Bluetooth fără fir DOSS SoundBox Pro, difuzor de 20 W cu sunet la 360°, bas îmbunătățit, împerechere stereo, lumină cu LED-uri multiple, durată de viață lungă a bateriei pentru telefon, tabletă, televizor, idei de cadouri-gri


Pret: £59.99
(as of Nov 04,2022 09:13:12 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 19,56 x 7,37 x 7,62 cm; 630 de grame
Data primului disponibil: ‎ 15 iunie 2018
Producator: Wonders
ASIN: B07DN4MFMK
Numărul modelului articolului : ‎ SoundBox Pro
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Sunet la 360˚: Două drivere cu gamă completă și radiatoare pasive duble produc sunet stereo de 20 W cu bas îmbunătățit, medii strânse și înalte clare, fără distorsiuni la orice volum.
Active Extra Bass: Faceți basul mai puternic și volumul mai puternic apăsând o singură dată butonul. Bucurați-vă de basul care umple fiecare colț al camerei dvs.
Împerechere stereo wireless: conectați 2 difuzoare SoundBox Pro printr-un singur dispozitiv pentru sunet stereo la 360˚ și dublați volumul.
Spectacol de lumini determinat de ritm: Lumina minunată reacționează și faz în timp cu ritmul, a inclus 6 culori și 3 modele de iluminare.
Tehnologie Bluetooth 4.2: Bluetooth 4.2 se conectează stabil de la până la 33 de metri distanță și este compatibil cu toate dispozitivele compatibile cu Bluetooth. Mai mult, acest difuzor bluetooth acceptă Aux-In, card TF, precum și Echo Dot.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.