Difuzor Bluetooth fără fir, difuzor portabil fără fir S SMAINSTAR, difuzor Big Magicbox 20W cu îmbunătățire a basului, microfon încorporat pentru mâini libere, 42 de ore de joc pentru acasă, în aer liber, grătar, călătorii – negru


Pret: £14.99
(as of Jan 06,2023 07:17:37 UTC – Detalii)

Conținutul pachetului 1 x difuzor wireless Bluetooth 1 x cablu de încărcare micro USB 1 x cablu audio de 3,5 mm 1 x instrucțiuni
Dimensiuni produs : ‎ 8 x 8 x 10 cm; 322 de grame
Data primei disponibile: ‎ 2 septembrie 2022
Producator : S SMAZINSTAR
ASIN : B0BCVVS3DN
Referință producător: SSMAZINSTAR BLACK-1
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

♬【SUNET SUPERIOR STEREO HD】Difuzoarele Bluetooth Wireless Bluetooth echipează cu 20W de difuzoare audio stereo și un procesor de semnal digital avansat, care scoate înalte clare, medii detaliate și bas special îmbunătățit la orice volum. Funcționează excelent cu coloane sonore, cărți audio, sunete relaxante și chiar muzică techno.
♬【42 ORE DE JOC FERICIT】Cu o baterie încorporată de 5000 mAh. Volum uimitor, puternic de la difuzoarele mici și fără distorsiuni la volum maxim. Perfect pentru casa ta, camera de familie, bucatarie, baie, masina si petreceri. Designul portabil, super ușor și anti-vibrații este potrivit pentru călătorii și drumeții.
♬【BLUETOOTH 5.0 & COMPATIBILITATE LĂRGĂ】 Echipat cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth v5.0 pentru putere redusă și performanță wireless optimă. Include tehnologie NFC pentru asociere rapidă. Compatibil cu toate dispozitivele Bluetooth precum iPhone, iPad, iPod, Mac, Echo Dot, smartphone-uri, tablete, Chromebook, laptopuri și televizoare. Utilizați cablul audio de 3,5 mm pentru dispozitive care nu sunt Bluetooth. Și acum, cu un microfon încorporat pentru apeluri fără mâini.
♬【CLASIFICARE DE IMPERMEABILITATE IPX5】 Conceput pentru a fi rezistent la praf, stropire si ploaie. Este perfect pentru plajă, lângă piscină, barcă și cărucior de golf. Poate rezista la pulverizările și stropii ușoare de apă, dar nu poate fi scufundat în apă.
♬【LUMINILE COOL SE SINCRONIZAȚI CU BATĂ】Multifuncțional: Difuzoarele wireless sunt echipate cu microfon încorporat pentru apeluri Mâini libere, slot pentru card micro SD încorporat și port USB pentru redare muzicală.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.