Difuzor Bluetooth fără fir, difuzor portabil fără fir COOCHEER cu lumini LED colorate pentru petrecere, timp de redare mai mult de 20 ore, puternic 24 W cu sunet bas la 360° Difuzor exterior impermeabil IP67, microfon încorporat


Pret: £45.99 - £39.99
(as of Nov 04,2022 15:57:10 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : 7,9 x 7,9 x 16,5 cm; 500 de grame
Data primului disponibil: ‎ 21 octombrie 2019
Producator : COOCHEER
ASIN: B07Y58PSKQ
Numărul modelului articolului : COOCHEER
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Difuzoare Bluetooth cu lumini LED colorate pentru petrecere】 Luminile intermitente colorate care se sincronizează la ritm, inclusiv lumini de linie și o lumină de difuzor pentru a crea un spectacol de lumini pulsatorie pentru orice melodie. Umple-ți casa sau curtea cu o atmosferă de petrecere personalizată. Creat pentru activități pe timp de noapte, cinci modele de iluminare care se potrivesc cu starea ta de spirit și mențin petrecerea cu muzică în flux de înaltă definiție.
【IP67 Rezistente la apă și la praf】Difuzoare bluetooth impermeabile COOCHEER IP67 cu material siliconic TPU indestructibil și chiar scufundare completă în apă, protejând perfect difuzoarele de apă și praf. Design boxe Bluetooth portabile pentru petrecere, piscină, călătorii, drumeții și ciclism etc.
【True Wireless Stereo Function】 Asociați două difuzoare împreună pentru canalul stâng și drept pentru modul stereo real sau modul Solo. Vă puteți bucura de o muzică stereo mai bună la fel ca în sala de muzică. Acum setul cumpără-două este la reducere la un preț special.
【Bas mai bogat și sunet de cristal】Difuzoarele portabile cu sunet digital avansat, tehnologie de reducere a zgomotului/vântului, medii și înalte distincte de la cele două drivere acustice de precizie oferă un sunet stereo excelent și un bas profund din designul nostru proprietar de radiator de bas pasiv. Difuzor Bluetooth încorporat 2 x 45 mm difuzor dublu cu sunet limpede și bas puternic, fără distorsiuni, chiar și la cel mai mare volum.
【Timp de redare de peste 20 de ore și driver dublu de 24 W】 Difuzorul bluetooth COOCHEER poate alimenta muzica pentru mai mult de 20 de ore de redare. Experimentați sunete îndrăznețe și bas bogat chiar și pe fundaluri zgomotoase, difuzoarele Bluetooth portabile sunt difuzoare cu două drivere și radiatorul super bas sunt grozave pentru petrecere, piscină, camping, ciclism, trekking, alpinism etc.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.