Difuzor Bluetooth, Difuzor stereo portabil de 20 W – 24 de ore de redare cu Super Bass, Suport card SD, Raza Bluetooth de 66 m, Microfon încorporat, Difuzor wireless Bluetooth 5.3 pentru iPhone, Samsung


Pret: £39.99 - £32.99
(as of Jan 06,2023 17:25:07 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 15 x 10 x 5 cm; 530,7 grame
Data primei disponibile: ‎ 30 mai 2018
Producator : Dprofy
ASIN: B07BBQVRT4
Numărul modelului articolului : CP4P
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【DIFIXATOR STEREO 20W】- Echipat cu drivere duble de 10W și radiator de bas, oferă o acustică surprinzător de puternică și un sunet premium de cristal, cu bas echilibrat într-un astfel de difuzor Bluetooth portabil. Perfect pentru acasă, petrecere, cadou de Crăciun, cadou de Ziua Mulțumirii.
【Timp de redare 24 de ore】 – Cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 3600 mAh, difuzorul tău wireless poate dura 24 de ore de redare audio la 2/3 de volum de la o singură încărcare completă. Microfon încorporat cu reducere a zgomotului pentru a răspunde la apeluri telefonice. pierdeți un apel acasă, bucătărie, baie, mașină.
【TRUE WIRELESS STEREO】- Conectați 2 difuzoare bluetooth printr-un singur dispozitiv pentru sunet stereo sau dublați volumul.
【TEHNOLOGIE BLUETOOTH 5.3】- Funcționează excelent cu toate dispozitivele compatibile cu Bluetooth. Difuzor Bluetooth perfect pentru iPhone, iPad, iPod, HTC, Samsung, Mac, Smartphone, tabletă, laptop, computer, Echo dot. Conectați-vă instantaneu la telefon de până la La 66 de metri distanță. Difuzorul portabil poate fi conectat la dispozitivul dvs. prin cablu prin portul auxiliar pentru player mp3 non-Bluetooth și are, de asemenea, un slot Micro SD.
【PORTABILE ȘI NELANT】 – Bucurați-vă de muzica în interior/exterior. Niciun colț ascuțit nu o face confortabilă în mână. Veți primi difuzor Bluetooth stereo Dprofy, cablu audio de 3,5 mm, cablu de încărcare micro USB, ghid de pornire rapidă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.