Difuzor Bluetooth, Difuzor portabil wireless DOSS SoundBox Touch cu sunet HD de 12 W și bas, rezistent la apă IPX4, timp de redare 20 ore, control tactil, mâini libere, difuzor pentru casă, în aer liber, călătorie-negru


Pret: £45.99
(as of Nov 02,2022 06:51:53 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 16,76 x 7,37 x 6,86 cm; 557,92 grame
Data primului disponibil: ‎ 15 aprilie 2016
Producator : DOSS
ASIN: B01CQOV3YO
Numărul modelului articolului: DS1681
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Calitate superioară a sunetului: Bucurați-vă de muzică în stereo de 12 W, realizat prin drivere duble de înaltă performanță și bas îmbunătățit unic.
Control tactil capacitiv: comenzile tactile ușor de utilizat vă permit să amplificați starea de spirit și energia petrecerii. Schimbați melodiile, volumul și asociați fără efort doar cu o simplă atingere.
Protecție rezistentă la apă: Cu IPX4 rezistent la apă, difuzorul DOSS Soundbox Touch poate proteja împotriva stropilor ușoare de apă și alte lichide. O alegere bună pentru zilele de vară, petrecerea lângă piscină sau pe plajă, păstrați muzica pe drum.
Portabil și versatil: Bucurați-vă de sunet stereo de înaltă definiție cu un volum impresionant, indiferent dacă vă relaxați, petreceți, camping, drumeții sau ciclism.
Timp de redare extins: Bateria reîncărcabilă Li-Ion încorporată oferă până la 20 de ore de redare la 50% volum. Reîncărcați în 3-4 ore cu cablul micro USB inclus.
Distrați-vă mai mult: Cu microfonul încorporat, preluați apeluri conferință sau conversații de grup cu prietenii din difuzorul Bluetooth. Compatibil cu telefoane mobile și tablete, du-ți muzica în sufragerie, în curte, la birou sau oriunde

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.