Difuzor Bluetooth, difuzoare wireless portabile W-KING 30W rezistente la apă, timp de redare 24 de ore, baterie de 5200 mAh cu bas puternic, NFC, card TF, redare USB – difuzor pentru acasă, petrecere, exterior


Pret: £47.99 - £38.39
(as of Nov 04,2022 12:37:25 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 25,4 x 9,4 x 9,5 cm; 1,5 kilograme
Data primei disponibile: 21 mai 2021
Producator: W-KING
ASIN: B081RQP7B9
Numărul modelului articolului : D8 mini
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

BAS PUNCHY ȘI SUNET CRYSTAL CLEAR: Mediile și înaltele distincte de la cele două drivere acustice de precizie oferă un sunet stereo excelent și un bas îmbunătățit, datorită designului nostru proprietar al radiatorului de bas pasiv, fără distorsiuni chiar și la cel mai mare volum. Oferă un volum cu 30% mai puternic și un bas mai bogat decât alte difuzoare. Difuzorul HD de 30 W cu bas profund și clar, este proiectat atât pentru utilizare activă în exterior, cât și în interior.
BATERIE IMPERMEABILĂ IPX6 și 5200 mAH (7,2 V 2600 mAH): difuzorul Bluetooth este certificat IPX6 pentru a rezista la stropii și stropii blânde de apă, dar nu poate fi scufundat parțial sau complet. Este perfect pentru stropire, ploaie, praf, nisip, etc. Bateria reîncărcabilă de mare capacitate de 5200 mAH (7,2 V 2600 mAH) durează până la 24 de ore de redare la 2/3 volum la o încărcare completă.
ULTRA PORTATĂ: Difuzorul wireless pentru exterior D8 mini este construit dintr-o construcție ușoară, robustă și unibody, astfel încât să vă puteți bucura de un sunet excelent oricând și oriunde v-ați afla. Cureaua reglabilă și detașabilă este croită pentru a fi transportată confortabil, mult mai bună pentru călătorii și drumeții. Cardul TF și unitatea flash USB oferă mai multe opțiuni pentru joacă în interior și în aer liber.
BLUETOOTH V5.0: Asigurarea unei conexiuni rapide la toate dispozitivele compatibile Bluetooth de la o distanță de până la 66 de metri, reconectarea automată la ultimul dispozitiv asociat instantaneu. Bluetooth V5.0 funcționează cu toate telefoanele inteligente, noul Amazon Echo Dot, redă sunet de la laptopuri, televizoare cu cablul audio de 3,5 mm inclus.
CE PRIMIȚI ȘI SERVICIILE CLIENTILOR: Difuzor Bluetooth W-KING, cablu de încărcare USB Type-C, cablu audio AUX de 3,5 mm, manual de utilizare și asistență prin e-mail 24 de ore vă fac achiziția absolut fără riscuri! Ar fi un cadou minunat de festival pentru cei dragi! Vă rugăm să utilizați un adaptor de alimentare de 5V/2A și cablul USB-C furnizat pentru a încărca difuzorul. Adaptorul de alimentare NU ESTE INCLUS.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.