Difuzor Bluetooth, Difuzoare portabile rezistente la apă cu curea, volum mai puternic, cutie muzicală cu bas puternic fără fir cu IPX7 Impermeabil Bluetooth 5.0 Împerechere stereo fără fir – de lungă durată pentru călătorii în aer liber, plajă


Pret: £49.99
(as of Nov 04,2022 14:17:21 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni produs : ‎ 8 x 8 x 8 cm; 1,1 kilograme
Data primei disponibile: ‎ 19 aprilie 2021
Producator: Smalody
ASIN: B092Z4BN5D
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

SUNET IMMERSIV 360°: Simțiți muzica ca niciodată înainte cu difuzorul. Acest difuzor portabil emite înalte clare, medii detaliate și bas rezonant de la perete la perete. Este o experiență auditivă cu adevărat de neegalat.
【Sunet Hi-Fi Stereo Bas îmbunătățit】 Difuzorul Bluetooth este echipat cu difuzor de driver audio stereo de 20 W și un procesor de semnal digital avansat, care scoate înalte clare, medii detaliate și bas special îmbunătățit la orice volum. Toate sunetele de la difuzoare Bluetooth wireless sunt clare, naturale, realiste și fără zgârieturi. Subwooferele puternice vă oferă o experiență de ascultare captivantă.
【Timp de redare 12 ore】 Difuzorul Bluetooth wireless poate fi redat timp de peste 24 de ore de redare continuă cu o singură încărcare. Indiferent dacă mergeți în aer liber sau luați cina în interior, difuzorul portabil vă face să vă scufundați în muzică toată ziua. Microfon încorporat pentru apeluri hands-free, ușor, poate fi transportat cu ușurință. Ideal ca cadou de sărbători pentru ziua de naștere, Crăciun, Ziua Recunoștinței, pentru familie și prieteni, băiat, fată.
【Compatibilitate largă Bluetooth 5.0】Difuzorul portabil Bluetooth a adoptat tehnologia Bluetooth 5.0, care oferă o conexiune Bluetooth mai rapidă și mai stabilă la o rază normală de 66 ft / 20 m, fără interferențe de semnal. Se conectează ușor cu Echo Dot, Echo Dot 3rd Gen, Echo, Echo Plus, iPhone 6/7/8, iPhone X, iPhone XS, iPad, Samsung S9/S10/S10+, Samsung Note, Smartphone, telefon mobil, laptop, computer, Mac și toate celelalte dispozitive Bluetooth.
【IPX7 Impermeabil】 Acest difuzor rezistent la apa protejeaza dispozitivele de protectie impotriva stropilor, ploii, prafului, zapezii, vaporilor de apa si scurgerilor. Perfect pentru duș, caiac, drumeții, camping, lângă piscină sau pe plajă. Nu vă faceți griji cu privire la vreme și starea exterioară, un difuzor Bluetooth excelent pentru călătorii, acasă și în aer liber.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.