Difuzor Bluetooth, Difuzoare Bluetooth fără fir portabile Monster cu sunet stereo de 20 W și bas îmbunătățit, timp de redare 24 de ore, impermeabil IPX5, microfon încorporat, difuzor de exterior pentru petrecere, călătorii, sport


Pret: £45.99 - £29.99
(as of Nov 05,2022 00:19:34 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu metal necesare. (inclus)
Dimensiuni produs : ‎ 5 x 5 x 10 cm; 780 de grame
Data primului disponibil: ‎ 26 iunie 2022
Producator : Monster
ASIN: B09XXQNMQW
Numărul modelului articolului: S310
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Pure Monster Sound】Tehnologia unică Pure Monster Sound de la Monster din 40 de ani de inginerie a sunetului este reglată fin pentru a crea cea mai de impact muzicală experiență. E ca și cum ai fi în fața artiștilor, sau ai sta cu ei în studio sau pe scenă, aducându-te „mai aproape de muzică”. Trebuie să auzi asta ca să crezi.
【Sunet Hi-Fi Stereo Bas îmbunătățit】 Difuzorul Monster Bluetooth este echipat cu difuzoare audio stereo de 20 W și un procesor de semnal digital avansat, care scoate înalte clare, medii detaliate și bas special îmbunătățit la orice volum. Toate sunetele de la difuzoare Bluetooth wireless sunt clare, naturale, realiste și fără zgârieturi. Subwooferele puternice vă oferă o experiență de ascultare captivantă.
【Timp de redare 24 de ore】 Difuzorul wireless Monster Bluetooth poate fi redat pentru peste 24 de ore de redare continuă cu o singură încărcare. Indiferent dacă mergeți în aer liber sau luați cina în interior, difuzorul portabil Monster vă face să vă scufundați în muzică toată ziua. Microfon încorporat pentru apeluri hands-free, ușor, poate fi transportat cu ușurință. Ideal ca cadou de sărbători pentru ziua de naștere, Crăciun, Ziua Recunoștinței, pentru familie și prieteni, băiat, fată.
【True Wireless Stereo Pairing】 Asociați cu ușurință două difuzoare Bluetooth, îmbunătățind imediat sunetul surround stereo de 40W, oferindu-vă un impact sonor intens și o experiență de ascultare extraordinară fără precedent. Cu difuzorul tare Bluetooth, veți simți cea mai bună atmosferă pentru o petrecere, sală de sport, camping, grătar. Este o experiență auditivă cu adevărat de neegalat.
【Compatibilitate largă Bluetooth 5.0】Difuzorul Bluetooth portabil Monster a adoptat tehnologia Bluetooth 5.0 care oferă o conexiune Bluetooth mai rapidă și mai stabilă la o rază normală de 66ft / 20m, fără interferențe de semnal. Se conectează ușor cu Echo Dot, Echo Dot 3rd Gen, Echo, Echo Plus, iPhone 6/7/8, iPhone X, iPhone XS, iPad, Samsung S9/S10/S10+, Samsung Note, Smartphone, telefon mobil, laptop, computer, Mac și toate celelalte dispozitive Bluetooth.
【IPX5 Impermeabil】 Acest difuzor rezistent la apa protejeaza dispozitivele de protectie impotriva stropilor, ploii, prafului, zapezii, vaporilor de apa si deversarii. Perfect pentru duș, caiac, drumeții, camping, lângă piscină sau pe plajă. Nu vă faceți griji cu privire la vreme și starea exterioară, un difuzor Bluetooth excelent pentru călătorii, acasă și în aer liber.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.