Difuzor Bluetooth cu coloană portabil DWAC Cutie de sunet cu afișaj LED Ceas deșteptător, Radio FM elegant Mini difuzor Bluetooth Decor pentru casă (Color : Pink)


Pret: £27.97
(as of Oct 30,2022 12:45:18 UTC – Detalii)

Material produs: ABS + componente electronice
Dimensiunea produsului: aproximativ 8,5*8,5 cm
Capacitate baterie: 2000mAh
Putere de iesire: 5W
Interfață: 1 * slot pentru card TF; 1 * port de încărcare micro USB
Mod de operare: operare cu taste
Versiunea Bluetooth: 5.0
Tip baterie: baterie cu litiu
Pachet inclus:
1 x Ceas

Este atât un difuzor Bluetooth, cât și un ceas cu alarmă digital. Prin intermediul ecranului LED, puteți vedea ora curentă și ceasul cu alarmă setat. Foarte practic. Microfon de reducere a zgomotului încorporat, reducere inteligentă a zgomotului, apeluri mai clare.
Design card TF inserabil, puteți reda muzica de pe cardul de memorie offline chiar și atunci când Bluetooth nu este conectat. In plus, acest difuzor are si functie radio, o puteti folosi pentru a va bucura de programe radio minunate.
Difuzor magnetic intern de înaltă calitate, plin de sunet și ton delicat. Folosind tehnologia de 5 W cu frecvență completă, restaurare extrem de ridicată a muzicii, bas complet, înalte strălucitoare, făcând efectul de sunet mai stratificat.
baterie de mare capacitate, rezistenta. Elemente de detectare duble încorporate, identifică în mod inteligent lumina și întunericul mediului, economisind energie

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.