Difuzor Bluetooth Boompods Zero Talk – Cele mai mici mini-difuzoare rezistente la apă Alexa din lume și microfon wireless cu sunet mare (gri)


Pret: £29.99 - £24.99
(as of Nov 02,2022 10:17:16 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Dimensiuni pachet : ‎ 10,4 x 8,1 x 4,9 cm; 70 de grame
Data primului disponibil: ‎ 27 august 2021
Producator : Boompods
ASIN: B09DTLRGD1
Numărul modelului articolului: ZTAGRY
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

✅ DIBUZOARE FĂRĂ FĂRĂ DE BUZUUNAR – Design ultra-mic și portabil, care îl face ușor de transportat în buzunar. Acest difuzor wireless Bluetooth are un driver de înaltă calitate. Acceptă împerecherea cu toate dispozitivele mobile cu Bluetooth de pe cele mai recente smartphone-uri Android, Google și iPhone. Puteți reda, întrerupe, controlați volumul, prelua apeluri și apăsați pentru a vorbi cu Alexa.
✅ RESISTENT LA APĂ ȘI LA CĂDERĂRI – Acest produs are gradul de rezistență la apă IPX6 și a fost supus unui test robust de cădere pentru a alimenta muzica în fiecare aventură. Forma POD marca Boompods face din aceasta un difuzor portabil elegant, tactil, oriunde doriți să mergeți!
✅ TIMP MULT DE JUCAT – 5 ore uimitoare de la un astfel de mini difuzor, care vă păstrează melodiile! Încărcați prin cel mai recent cablu rapid de tip C (USB-C) la USB-A inclus.
✅ ALEXA BUILT-IN – Exclusiv pentru Boompods, acum puteți utiliza Alexa acasă și în afara utilizând aplicația gratuită „Hi)” Boompods, disponibilă în magazinul Google sau în magazinul de aplicații Apple. Alexa oriunde peste tot!
✅ SUNET MARE – Mic, dar nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea, are cu adevărat un pumn.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.