Difuzor Bluetooth Boompods Zero – Mini difuzoare puternice, rezistente la apă, cu opțiune de asociere dublă, funcție selfie și microfon fără fir cu sunet mare (Burgundy)


Pret: £24.99 - £19.99
(as of Nov 02,2022 22:00:45 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare.
Dimensiuni produs : 5 x 4 x 5 cm; 80 de grame
Data primului disponibil: 6 octombrie 2020
Producator : Boompods
ASIN: B08N9YXSZK
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ ZERO
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Difuzor wireless de buzunar – Design ultra-mic și portabil, care îl face ușor de transportat în buzunar. Acest difuzor wireless Bluetooth are un driver de înaltă calitate. Acceptă împerecherea cu toate dispozitivele mobile compatibile Bluetooth de la cel mai recent sistem Android, Google la Lightning Cable iPhone pentru smartphone. Poți reda, întrerupe, controla volumul, prelua apeluri și poți chiar controla de la distanță camera telefonului tău pentru selfie-ul perfect.
REZISIT LA APĂ ȘI LA CĂDERĂRI – Acest produs are gradul de rezistență la apă IPX6 și a fost supus unui test robust de cădere pentru a alimenta muzica în fiecare aventură. Forma POD marca Boompods face din aceasta un difuzor portabil elegant, tactil, oriunde doriți să mergeți!
TIMP MULT DE JUCAT – 5 ore uimitoare de la un astfel de mini difuzor, menținându-vă melodiile în continuare! Încărcați fie fără fir pe un suport de încărcare, fie prin USB. Cablu de încărcare tip C la USB inclus.
DUAL PAIRING – Zero poate fi dublu asociat cu un alt Zero! Oferă un sunet stereo adevărat care îți va umple camera, cortul sau spațiul de pe plajă cu melodiile tale preferate!
Funcția SELFIE. Deschideți camera telefonului și faceți clic pe butonul Zero pentru a face un selfie! Perfect pentru petreceri

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.