Difuzor Bluetooth 5.0 OontZ Angle 3 Ultra rezistent la apă, 14 wați, sunet și bas de înaltă calitate, rază wireless de 100 m, redați împreună 2, 3 sau mai multe difuzoare, aplicație OontZ, difuzoare Bluetooth (negru)


Pret: £39.99
(as of Nov 04,2022 19:18:28 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 16,26 x 7,11 x 7,11 cm; 480 de grame
Data primei disponibile: ‎ 6 iunie 2018
Producător: Cambridge SoundWorks
ASIN: B073BVWRSP
Numărul modelului articolului: SWOA3UBLK
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

VOLUM EXCEPȚIONAL DE GRAND, BAS COMPLET BOGAT: OontZ Angle 3 ULTRA (a 4-a generație) combină puterea de ieșire de vârf de 14+ wați Volume Booster de la două drivere de neodim de precizie și radiator de bas proprietar pentru a scoate gama completă de calitate superioară, sunet înalt și mediu remarcabil de clar ca cristal. , și bas peste dimensiunea lui! Redați-l cu voce tare, fără distorsiuni chiar și la volum maxim! Difuzorul perfect pentru acasă și difuzorul de călătorie, care oferă un pumn.
SISTEM DE MUZICA STEREO CU DOUĂ DIBUZOARE OONTZ ANGLE 3 ULTRA (a 4-a GEN.): Conectați până la 4 difuzoare OontZ Angle 3 ULTRA de a 4-a generație și redați-vă muzica cu stereo incredibil din stânga și din dreapta prin aplicația OontZ! REDAȚI MUZICA ÎN DOUĂ ZONE DIFERITE SIMULTAN – Setați difuzoarele să redea în stereo complet și plasați-le în două zone diferite. NOTĂ: Difuzoare vândute separat – Modul dublu nu este compatibil cu generațiile anterioare de difuzoare Angle 3 ULTRA, funcționează doar cu difuzoarele Angle 3 ULTRA de a patra generație
GAMA BLUETOOTH INCREDIBILĂ DE 100 de picioare: designul avansat de antenă OontZ cu Bluetooth 5.0 oferă o conexiune rapidă la dispozitivele dvs. compatibile cu Bluetooth. Cu o rază de acțiune Bluetooth wireless incredibilă de până la 100 de picioare neobstrucționate – ascultați-vă muzica, cartea electronică sau știrile, chiar și atunci când vă deplasați prin casă! Acest difuzor portabil este compatibil și se va asocia cu orice telefon, tabletă, laptop sau computer desktop.
Difuzor rezistent la apă certificat IPX7: nu vă mai faceți griji cu privire la ploaie sau la stropire! Difuzorul Bluetooth OontZ Angle 3 este rezistent la apă certificat IPX7, deci este rezistent la ploaie, stropire și praf! Difuzorul cu rating IPX7 este complet rezistent la apă și poate fi scufundat în apă până la trei picioare!
20 DE ORE DE REDARE A BATERIEI CU O SINGĂ ÎNCĂRCARE: Dispune de o baterie reîncărcabilă încorporată cu o performanță excelentă a bateriei de până la 20 de ore de redare atunci când este complet încărcată. Pentru dispozitive non-Bluetooth – conectați-vă la mufa AUX-IN OontZ Angle 3 ULTRA (a patra generație) folosind un cablu audio de 3,5 mm. Bucurați-vă de redarea muzicii pe dispozitiv de dimineața până seara!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.