Difuzor bară de sunet Samsung S800B All In One (2022) – Bară de sunet All-In One 3.1.2 canale cu 10 difuzoare, extindere a sunetului surround bazat pe obiecte 3D, conexiune Bluetooth fără fir și DTS:X virtual


Pret: £569.00
(as of Nov 01,2022 18:57:08 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni produs : ‎ 3,9 x 116 x 3,8 cm; 11 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 17 martie 2022
Producator: Samsung
ASIN: B09VT75FVG
Numărul modelului articolului : HW-S800B/XU

O bară de sunet subțire, care oferă un impact – Bara noastră de sunet de ultimă generație Samsung S800B Lifestyle All In One, arată elegantă și elegantă, dar oferă o ieșire de zgomot care vă transformă spațiul de locuit.
Nu ratați niciodată o altă linie de dialog – Cu un difuzor central încorporat, această bară de sunet Samsung oferă o calitate optimizată a vocii. Deci, auzi dialogul mai clar și mai precis pentru o experiență de sunet expert.
10 difuzoare încorporate pentru o experiență de sunet surround 3D – Bara noastră de sunet All In One Lifestyle are 10 difuzoare încorporate care oferă sunet surround Dolby Atmos DTS:X care aduce cinematograful în spațiul dvs. de locuit.
Streaming audio simplificat – Cu conectivitate bluetooth și Airplay, nu a fost niciodată mai ușor să vă conectați dispozitivele la Smart TV și Soundbar. Transmiteți instantaneu muzica preferată, fără a fi nevoie de fire suplimentare pentru o experiență mai simplă. În plus, Alexa vine încorporată.
Cea mai bună experiență Home Cinema cu Q-Symphony – Puneți puterea unui cinema în camera dvs. de zi atunci când asociați un televizor Samsung și Samsung Soundbar. Smart AI funcționează pentru a utiliza canalele de pe ambele dispozitive pentru o experiență sonoră captivantă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.