Difuzor bară de sunet Samsung S61B All-In One (2022) – Bară de sunet All-In One 5.0 canale cu 7 difuzoare, sunet surround 3D, sunet adaptiv, conexiune Bluetooth fără fir și DTS:X virtual și mod muzică


Pret: £449.00
(as of Oct 31,2022 00:34:36 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.
Dimensiuni produs : ‎ 10,5 x 67 x 6,2 cm; 4,2 kilograme
Data primei disponibile: 26 aprilie 2022
Producator: Samsung
ASIN: B09W66KSXN
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ HW-S61B/XU
Țara de origine: Vietnam

Experimentați Doby Atmos 3D Surround cu adevărat captivant – Auziți obiectele ca și cum ar fi în cameră cu sunetul surround Dolby Atmos 3D pe difuzorul S61B Soundbar. Totul fără a fi nevoie de fire, deoarece bara noastră de sunet oferă Dolby Atmos wireless.
O boxă bară de sunet pentru stil de viață All-In One de 5.0 canale care umple spațiul cu sunet – Datorită difuzoarelor noastre AVA încorporate, centrală și, de asemenea, difuzoarelor laterale, S61B vă poate umple spațiul cu sunet. Difuzorul central îmbunătățește dialogul, astfel încât să nu pierdeți niciun cuvânt.
Sunet care vi se potrivește – S61B vine cu sunet adaptiv și moduri de îmbunătățire a nopții și a vocii încorporate, ceea ce înseamnă că sunetul se va ajusta automat pentru a se potrivi conținutului dorit. Pentru un sunet perfect de fiecare dată.
Controlați și conectați-vă cu ușurință – S61B nu numai că vine cu Amazon Alexa încorporat, ci este și creat pentru o conexiune perfectă datorită conexiunii Bluetooth, Airplay 2, HDMI și Wi-Fi, toate acolo pentru posibilități nelimitate de asociere.
Experiența supremă Home Cinema cu Q-Symphony – Puneți puterea unui cinema în sufrageria dvs. atunci când asociați un televizor Samsung și Samsung Soundbar. Smart AI funcționează pentru a utiliza canalele de pe ambele dispozitive pentru o experiență sonoră captivantă.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.