Difuzoare portabile Bluetooth, mini difuzor wireless de birou cu 5.0, difuzoare cu LED-uri cu lumină colorată coloană Puternic High Boombox Bass în aer liber (negru)


Pret: £42.99
(as of Nov 13,2022 09:58:50 UTC – Detalii)

functie: card, telecomanda, rezistent la apa, radio, rezistent la praf, anti-cadere, prompt vocal, functie de apelare, functie nfc
scenarii aplicabile: mașină, desktop, sporturi de fitness, în aer liber, acasă, portabil mobil, melodie k, transmisie live, dans pătrat, sistem de difuzare, gazon în aer liber
unitate difuzor: 2
tip: difuzor bluetooth
metoda de conectare: conexiune bluetooth
tip interfata: usb
Interval de răspuns în frecvență: 100Hz-20khz
raport semnal/zgomot: ?75db
Mod de alimentare: baterie cu litiu încorporată
canal: 5.1
timp de joc: 8 ore
stocare extinsă: nu este acceptată
protocol bluetooth: 5.1
numărul de difuzoare: 2
distanta efectiva: 10 metri
mod de operare: buton
persoane aplicabile: general
display: niciunul
format de redare: mp3
material carcasa: plastic
dacă să sprijine aplicația: nu
format suport: card SD
metoda de reglare a difuzorului: buton
există o funcție radio: nu
material cutie: plastic
mod de alimentare: usb
rating de impermeabilitate: ipx 2
Capacitate baterie încorporată: 1000 ma

difuzorul portabil fără fir are încorporat o baterie de mare capacitate de 1000 mAh care acceptă redarea muzicii pe termen lung (determinată de volumul și conținutul audio al difuzorului). cu difuzoare bluetooth de înaltă calitate, poate adăuga putere muzicii. corpul compact de neimaginat realizează un sunet plictisitor. te poți simți relaxat și discret în locuri îndepărtate.
difuzorul adoptă cel mai recent bluetooth 5.0, care se poate conecta rapid și stabil la iPhone/ipad/telefonul mobil/computer/tabletă. este compatibil cu toate dispozitivele compatibile cu bluetooth și distanța maximă este de 10m. microfonul încorporat vă permite să nu pierdeți niciun apel important și, de asemenea, puteți asculta posturile de radio preferate prin modul radio FM, doar faceți clic pe câteva butoane ale difuzorului!
difuzoarele Bluetooth portabile oferă un sunet natural plin și vibrant prin difuzoarele mici de dimensiunea palmei. sunt ușor de transportat și potrivite pentru utilizare acasă sau activități în aer liber. difuzoarele noastre bluetooth pot fi, de asemenea, un excelent cadou de sărbători pentru persoana iubită! acest difuzor bluetooth 5.0 este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru cadouri de Crăciun, ziua de naștere, Ziua Recunoștinței etc.
atunci când redați muzică cu un difuzor portabil bluetooth fără fir, vă puteți bucura de efecte de iluminare LED. difuzoarele noastre wireless sunt potrivite pentru video, exterior/interior, birou, acasă, jocuri, petreceri, petreceri și baruri etc. depinde de tine.
dacă aveți întrebări în timpul procesului de achiziție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde la întrebări în termen de 24 de ore.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.