Difuzoare inteligente FMHCTN Wireless Wi-Fi Bluetooth 360 ° Stereo Suport Alexa Control vocal Ceas cu alarmă și temporizator încorporate 2 difuzoare Compatibile cu DLNA Airplay AUX-In


Pret: £265.94
(as of Oct 31,2022 15:59:10 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Control vocal: Cu ajutorul asistentului vocal încorporat Alexa, puteți reda muzică liber, puteți verifica vremea, seta alarme și cronometre, puteți pune întrebări, puteți controla dispozitivele inteligente de acasă și multe altele.
Compatibilitate puternică: Cu compatibilitatea WiFi, Bluetooth și AirPlay, puteți transfera fără fir orice conținut după cum este necesar. Puteți reda orice de pe telefon sau tabletă.
Serviciul nostru: Dacă aveți întrebări despre această bară de sunet bluetooth, vă rugăm să ne contactați din timp și vă vom oferi soluția perfectă
Stereo: Designul său cilindric oferă spațiu stereo de 360 ​​°, sunet captivant, oferind voci clare și răspuns dinamic la bas.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.