Difuzoare Bluetooth pentru duș, Mini difuzor portabil, impermeabil IPX7, cu ventuză, microfon încorporat, Emisiune de lumini LED, mâini libere, cu difuzoare cu sunet la 360°, Bluetooth fără fir pentru duș, petrecere, grătar, acasă, călătorii


Pret: £35.99 - £26.99
(as of Nov 02,2022 18:41:01 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 Baterii cu litiu polimer sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 10 x 8 x 3 cm; 30 de grame
Data primului disponibil: ‎ 10 septembrie 2021
Producator : Lrecat
ASIN: B09F9SRTKD
Numărul modelului articolului: T7 albastru
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Bluetooth 5.0 și compatibilitate largă: O nouă generație de tehnologie Bluetooth 5.0, are un consum mai mic de energie decât Bluetooth 4.2, dar cu o transmisie mai rapidă, o capacitate mai puternică anti-interferență și un semnal mai stabil fără nicio întârziere. Difuzorul nostru wireless poate menține o conexiune stabilă și eficientă la o autonomie de 66 ft, consumând mai puțină energie decât generația anterioară. Difuzoarele wireless rezistente la apă sunt compatibile cu toate dispozitivele bluetooth, cum ar fi telefoanele mobile, tabletele, PC-urile etc.
Stereo fără fir adevărat acceptat și microfon încorporat: difuzorul portabil Bluetooth are un bas bogat șocant, volum mare fără întrerupere a vocii, efect de sunet la 360°. Acest difuzor de duș are un microfon încorporat care permite efectuarea de apeluri clare cu mâinile. -gratuit într-un anumit interval. Între timp, difuzorul fără fir LED acceptă tehnologia True Wireless Stereo, ceea ce înseamnă că conectarea a două dispozitive simultan poate crea un câmp sonor surround, cufundându-vă în muzica melodioasă.
IPX7 Impermeabil și Aspirație Puternă: Acest difuzor rezistent la apă are certificare IPX7 pentru divertisment în aer liber fără teamă, rezistent la zăpadă și la stropire. Este, de asemenea, anti-șoc și anti-deteriorări. Cu ventuza puternică, puteți lipi acest radio de duș cu tamponare de pereți, sticlă, blaturi, partea de cadă sau orice altă suprafață plană netedă pentru confort și distracție. Vă puteți aduce difuzorul Bluetooth portabil, bucurați-vă de un duș, de înot, de pe plajă sau chiar în ploaie, de o lovitură de oriunde.
30 de ore de joc fericit: difuzoarele bluetooth portabile fără fir pentru duș sunt alimentate de o baterie durabilă de litiu reîncărcabilă de 1200 mAh, putând fi redate timp de peste 7 ore la fiecare încărcare. Microfon încorporat pentru apeluri hands-free, ușor, poate fi transportat cu ușurință. Ideal ca cadou de sărbători pentru ziua de naștere, Crăciun, Ziua Recunoștinței, pentru familie și prieteni, băiat, fată.
Spectacol de lumini ultraportabil și colorat: puteți lua difuzorul portabil bluetooth și vă puteți bucura de el la duș, înot, pe plajă sau chiar în ploaie. Agățați-l pe o bicicletă, rucsac etc., sau folosiți-l ca decor mic și elegant. Difuzoarele bluetooth fără fir are cinci modele de lumini are cinci modele de lumini, iar spectacolul de lumini strălucitor îl face ca un elf de noapte, cu siguranță un partener grozav pentru petreceri și călătorii.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.