Difuzoare Bluetooth, LED-uri portabile Difuzor Bluetooth fără fir colorat Lumină LED Mod de afișare vizuală Sunet puternic Microfon încorporat, AUX și mâini libere (negru)


Pret: £29.99
(as of Nov 03,2022 13:07:58 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: Sunt necesare 1 baterii AA. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 8,2 x 8,6 x 20,4 cm; 480 de grame
Data primei disponibile: ‎ 3 noiembrie 2017
Producator : CLEVER BRIGHT
ASIN: B0774JB6MT
Numărul modelului articolului ‏ : ‎ Difuzoare Bluetooth
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

【Difuzor Bluetooth cu lumini】 Vă puteți bucura de spectacolul de lumini LED atunci când utilizați difuzorul Bluetooth portabil fără fir și ascultați muzică. 7 modele de lumină LED vă permit viața să devină mai interesantă. Difuzorul nostru wireless se aplică pentru video, în aer liber/în interior, birou, familie, jocuri, întruniri, petreceri și baruri etc., în funcție de dvs. Puteți apăsa butonul „M” din partea de sus a difuzorului wireless pentru a schimba modurile de lumină LED.
【Timp de redare lung】Bateria construită de mare capacitate de 2000 mAh în difuzorul portabil fără fir, suport pentru redarea muzicii de lungă durată (determinată de volumul și conținutul audio al difuzorului redat). Difuzor bluetooth de 10W de înaltă calitate cu DSP care adaugă putere muzicii. Un corp compact nu poate fi imaginat, realizând un sunet plictisitor. Vă puteți simți relaxat și slab dintr-un loc îndepărtat.
【TWS acceptat】 Funcție stereo wireless adevărată. Tehnologia adevărată fără fir vă permite să utilizați două difuzoare împerecheate prin Bluetooth pentru a forma un sistem wireless de canale stânga și dreapta pentru a vă oferi un sunet stereo adevărat, astfel încât să vă bucurați întotdeauna de sunetul de înaltă definiție al basului metalic și al subwooferului, care vă oferă o plăcere minunată! 💓 Cadou și decorațiuni perfecte pentru ziua de naștere, Crăciun, Halloween și petrecere.
【MIC încorporat și hands-free】Puteți prelua cu ușurință un apel cu acest difuzor portabil în mașină, baie, casă sau birou, oriunde în timpul difuzorului wireless Bluetooth conectat la telefonul dvs. inteligent.
【Conexiune ușoară și design portabil】 Tehnologia Bluetooth 4.1 are o calitate și o conexiune a semnalului mai bune și stabile. De asemenea, vă oferim o garanție de satisfacție 100% fără riscuri, astfel încât să puteți fi sigur că cumpărați.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.