Difuzoare Bluetooth, Difuzor Bluetooth portabil W-KING 50W, fără fir, Difuzor de exterior impermeabil IPX6 cu baterie de 8000 mAh, Difuzor bas Bluetooth 5.0, timp de redare 24 de ore, pentru petrecere, grătar, parc, călătorie acasă


Pret: £81.99
(as of Nov 03,2022 19:20:25 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare. (inclus)
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs : ‎ 32 x 12 x 12 cm; 2,41 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 19 decembrie 2018
Producator : SHENZHEN WEIKING TECHNOLOGY CO., LTD
ASIN: B07KC136DZ
Numărul modelului articolului: D8
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

Sunet HD de 50 W cu bas punchy – Obțineți o putere de ieșire de 50 W și cele mai recente 4 drivere de ultimă generație (2 subwoofere pasive și 2 tweetere) și radiatoare de bas duble pasive sunt situate în partea dreaptă și stângă a difuzorului bluetooth puternic producând bas puternic și sunet HD adevărat. Cu difuzorul bluetooth puternic, veți simți cea mai bună atmosferă pentru Ziua Recunoștinței, Crăciun și diverse petreceri.
Sunet stereo puternic Beast de 100 W – Sunet stereo Beast puternic de 100 W – Împerecheați cu ușurință două difuzoare portabile, îmbunătățind imediat sunetul surround stereo de 100 W. Difuzorul Bluetooth puternic aduce sunetul la viață pentru o experiență audio fantastic de dinamică. Când ascultați muzică, vizionați filme sau jucați jocuri, cele două difuzoare Bluetooth puternice care creează canale stânga și dreapta vă oferă imediat o claritate și detalii extraordinare.
Funcție IPX6 Waterproof și Power Bank – Ca Power Bank pentru a vă încărca dispozitivul inteligent. Există o baterie încorporată masivă de 8000 mAh, o singură încărcare vă oferă suficientă putere pentru 24 de ore de redare. Carcasele mecanice impermeabile IPX6 îl fac potrivit pentru activități în aer liber, iar capacele radiatoarelor pasive previn loviturile și căderile accidentale. Luați difuzorul bluetooth rezistent la apă cu dvs. în excursie de camping sau petrecere pe plajă!
Bluetooth 5.0 avansat și apeluri hands-free – Cu difuzorul bluetooth de exterior, puteți comunica cu asistentul telefonului și nu vă faceți griji cu privire la deconectarea bruscă a Bluetooth în timpul utilizării! Aveți o rază de conexiune wireless de 100 de metri, creând o transmisie rapidă și stabilă a semnalului. Microfonul încorporat oferă, de asemenea, un apel hands-free. Sunt incluse mufe audio de 3,5 mm și slot pentru card TF. Vă rugăm să utilizați un adaptor de alimentare de 5V 2.0A (nu este inclus) pentru a vă încărca difuzorul bluetooth de exterior.
Egalizator și NFC cu o singură atingere – Ia-ți calitatea sunetului în propriile mâini cu egalizatorul încorporat (modul interior și exterior). Reglați semnalul audio, găsiți echilibrul potrivit și bucurați-vă de bas profund, medii clare și înalte clare. Conexiunea NFC vă permite să vă asociați smartphone-ul cu difuzorul portabil prin simpla atingere (numai NFC pentru Android).

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.