Deutsche Telekom Difuzorul Telekom în negru | Control vocal inteligent prin WLAN prin difuzor pentru controlul MagentaTV și SmartHome | Spacher Alexa încorporat.


Pret: £49.56
(as of Oct 30,2022 04:21:00 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Difuzor WiFi pentru viața de zi cu zi inteligentă: vreme, radio, muzică proprie, listă de cumpărături – control pur și simplu prin voce. Fără fire, fără telecomandă, fără distanțe lungi.
Amazon Alexa: Bună, Magenta! Bună Alexa! Două comenzi vocale încorporate sunt disponibile pentru dvs. Un duo inteligent pentru toate ocaziile.
Sistem stereo de înaltă calitate: un sistem audio stereo de înaltă calitate, dezvoltat cu Fraunhofer IDMT, asigură un sunet bun. Tehnologia sofisticată de microfon cu 4 microfoane pentru o comunicare optimă chiar și de la distanță, zgomot ambiental și muzică continuă.
Ce se întâmplă acasă, rămâne acasă: vizualizați și ștergeți toate datele vocale prin aplicația „Hello Magenta”. Păstrarea datelor numai în UE, în conformitate cu standardele europene de siguranță. Dezactivați dispozitivul în orice moment prin atingerea unui buton.
Produsele internaționale au termeni separați, sunt vândute din străinătate și pot diferi de produsele locale, inclusiv potrivirea, evaluarea vârstei și limba produsului, etichetarea sau instrucțiunile.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.