Boxe wireless Bluetooth Boompods BLOCKBLASTER – Difuzor HiFi portabil, rezistent la apă, cu sunet de înaltă rezoluție de 36 W, microfon încorporat și funcții de asociere inteligente pentru iPhone, laptop și televizor (verde/portocaliu)


Pret: £87.99
(as of Jan 06,2023 02:12:34 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Baterii: ‎ 1 baterii litiu-ion sunt necesare.
Dimensiuni produs : ‎ 24 ​​x 10,5 x 7 cm; 1,2 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 29 ianuarie 2019
Producator : Boompods
ASIN: B07HYB7QGS
Numărul modelului articolului: BB
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

✅ SUNET MARE: Cu o putere de 36 de wați, 4 drivere profesionale pentru difuzoare, în care 2 dintre acești drivere se ocupă de tonurile înalte, iar celelalte 2 se ocupă de tonurile medii. Luați acest sunet mare oriunde ați merge în lume. Umpleți aerul exterior cu ecoul boom-box-ului sistemului nostru de soundbar BlockBlaster.
✅ Ușor de transportat – Cu o carabină și șnur, puteți agăța acest difuzor de aproape orice suprafață. Luați-l la o plimbare cu bicicleta, la plajă sau prindeți-l de ancorele dvs. de alpinism. Este gata pentru multe aventuri! Designul său compact îl face ușor de încărcat în orice geantă. Împărtășește ritmurile cu prietenii tăi oriunde te duci.
✅ Construit pentru a dura – Acest difuzor este cu adevărat construit pentru a rezista testului elementelor. Din praf, ploaie și chiar prăbușiri. Blockblaster este rezistent la șocuri și este rezistent la apă cu clasificare IPX7. Difuzorul bluetooth ia oriunde. Blockblasterul nostru este complet testat pentru a fi rezistent la cădere, astfel încât să îl puteți lua oriunde cu dvs.
✅ Continuă petrecerea – Cu 12 ore de redare continuă, acest difuzor va menține petrecerea toată ziua sau noaptea. Redați în flux toate melodiile preferate cu un sunet clar și grozav. Nu lăsați ploaia sau umezeala din piscină să vă împiedice să ridicați muzica. Blockblaster este complet impermeabil pentru a susține toate activitățile!
✅ Împerecherea dublă – Nu numai că acest difuzor vă va menține în ritm, ci și puteți extinde petrecerea prin difuzarea puternică a două dintre difuzoarele noastre împreună pentru o putere totală de 72 de wați. Se asociază cu o gamă largă de dispozitive și accesorii pentru divertisment inteligent.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.