BOOMPODS RHYTHM -ALEXA Difuzor Bluetooth impermeabil – Alexa, Rezistent la apă 1m, Funcție de lumină, Volum, Omite piese, Asistent vocal


Pret: £39.99 - £18.99
(as of Nov 05,2022 05:21:37 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Limba: engleză
Dimensiuni pachet : ‎ 16,1 x 9,7 x 5,8 cm; 292 de grame
Data primului disponibil: ‎ 15 decembrie 2021
Producator : Boompods
ASIN : B09NPBYJCK
Numărul modelului articolului : RHYDGR
Țara de origine: China
Informații de livrare:: Nu putem livra anumite produse în afara Regatului Unit continental (Detalii). Vom putea confirma doar dacă acest produs poate fi livrat la adresa aleasă de dvs. atunci când introduceți adresa de livrare la finalizare.

✅ ALEXA BUILT-IN – Exclusiv pentru Boompods, acum puteți utiliza Alexa acasă și în afara utilizând aplicația gratuită „Hi)” Boompods, disponibilă în magazinul Google sau în magazinul de aplicații Apple. Alexa oriunde peste tot!
✅ Rezistent la apă – Ritm – Alexa este rezistent la apă cu un rating IPX7, perfect pentru dans sub duș sau drumeții și ciclism în ploaie. Acesta este cel mai bun difuzor pentru sporturi și activități nautice. Durabil pentru a ține departe de umezeală și pentru a oferi sunet megaboom!
✅ Baterie de lungă durată – Bucurați-vă de 5 ore de joc cu o singură încărcare. Reîncărcați în 2 ore prin cablu USB. Acest lucru facilitează călătoria pe drum fără reîncărcare. Difuzorul nostru Rhythm – Alexa transmite un sunet stereo incredibil cu ieșire completă.
✅ Difuzor Bluetooth portabil compact – Dimensiunea compactă îl face compatibil ca difuzor pentru biciclete, difuzoare pentru barcă, cadouri pentru lucru de acasă, difuzor pentru duș sau chiar ca accesorii pentru cadă cu hidromasaj.
✅ Difuzor wireless cu Alexa și Lightshow – Difuzorul de ritm nu este doar activat pentru Alexa, ci are și 7 moduri de lumină integrate, de la reacția la muzica ta, setarea ca iluminare de stare sau ca lanternă. Acesta este cadoul suprem pentru soț sau soție!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.