BOOMPODS AQUAPOD Difuzor Bluetooth impermeabil – Cel mai bun sunet pentru performanță în aer liber și în interior – Boxe fără fir portabile, reîncărcabile, compacte


Pret: £19.99
(as of Oct 30,2022 02:39:43 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

✅ GATA AVENTURA – Această variantă de Boompods Rokpod vine într-un PACHET ECO mai mic care ne permite să o oferim la o reducere atât de mare! Aquapod este cel mai bun difuzor Boompods pentru a merge oriunde datorită dimensiunilor sale compacte, construcției rezistente, barei de protecție din cauciuc, rezistentei la șocuri și a gradului de impermeabilitate IPX7. Aquapod reflectă sunet de calitate cristalină, cu o rază mare de conexiune și tehnologie cu durată lungă de viață a bateriei. Tehnologie electronică inteligentă plină de idei.
✅ MONTAT pe BICICLETA – Difuzorul wireless Aquapod face cadouri perfecte pentru adolescenti, barbati, femei, mame sau tati care iubesc muzica. Difuzorul nostru se montează cu ușurință pe o bicicletă pentru a călători pe un traseu de biciclete în oraș sau în jurul orașului. De asemenea, este gata pentru teren accidentat sau extrem, dacă preferați ciclismul montan. Toți motocicliștii din familia ta vor dori unul pentru bicicletele lor.
✅ CARABINER – Gadgeturile noastre cu carabinier fac din Aquapod un accesoriu digital pe care il poti fixa intr-o geanta, rucsac, in interiorul unui cort, de la iluminarea gradinii pana la agatat in orice incapere dorita, deoarece este compatibil in exterior sau interior. Poate fi folosit oriunde, deoarece nu necesită cabluri de alimentare pentru a rula și a reda audio.
✅ LANYARD – Îmi place să mă conectez și să stau cu prietenii! Fericit și rece la orice volum. Pot fi purtat la încheietura mâinii cu șnurul din material textil sau curea din silicon moale în timp ce alergați sau faceți drumeții. Păstrați melodiile aproape în timp ce ascultați la piscină sau la plajă cu copiii. Lăsați timpul dvs. personal să fie alimentat cu cele mai recente ritmuri.
✅ MONTAȚI ORIUNDE – ventuza atașează Aquapod-ul de o oglindă/oglinzi, metal, faianță sau pereți de duș, astfel încât să puteți prelua apeluri sau să omiteți piese chiar și sub duș. Te va face să streaming sau să cânți și poți susține o sesiune de jam în baie, bucătărie, dormitor, birou sau sala de calculatoare.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.