Bară de sunet ULTIMEA 120W, bare de sunet pentru televizor, bas reglabil, sistem de sunet surround cu 6 moduri EQ, afișaj LED, difuzor Bluetooth 5.0 pentru TV 4K și HD, HDMI-ARC/USB/optic/AUX


Pret: £79.99
(as of Oct 31,2022 12:34:37 UTC – Detalii)

Descriere produs

Soundbar ULTIMEA

Soundbar ULTIMEA

Barele de sunet ULTIMEA sunt testate și reglate riguros de inginerii audio, ceea ce creează un sunet perfect cristalin și care umple camera.

Design bară de sunet compactă 2.0 cu tuburi bass reflex specializate, oferă un sunet mai profund și a îmbunătățit calitatea sunetului TV-ului dvs. plat la un sunet surround.

Bara de sunet este ușor de configurat cu televizorul prin HDMI ARC sau Optical, ceea ce vă oferă un sunet care umple camera pentru camerele dvs. mici sau pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi dormitorul, camera de zi sau terasa în aer liber.

Putere sonoră: 120 W Putere de vârf Dimensiune adecvată camerei: Camera mică ar fi potrivirea perfectă care poate obține mai mult sunet surround 3D Dimensiune TV adecvată: Sub 40 inchi

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Design elegant pentru divertismentul dvs. acasă

Cu 2 drivere de gamă medie/joasă și 2 tweetere, vă oferă un sunet surround 3D și cristal, în special designul tubului bas de pe partea laterală a barei de sunet, vă puteți bucura de o calitate a sunetului în creștere pentru emisiunile sau filmele dvs.

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Design tub Bass Reflex

O bară de sunet pentru televizor care oferă un bas puternic, fără detalii și claritate

Gând dulce cu LED-ul oprit

Un singur clic pentru a stinge lumina cu LED și pentru a preveni deranjarea altora în timp ce dorm

Pur și simplu atingeți și jucați

Redați muzică de pe telefon pe bara de sunet pentru o conexiune perfectă și o ascultare cu o simplă atingere

Difuzor de sunet elegant

Difuzor de dimensiuni moderate cu linie fină și netedă, butoanele laterale ușor de utilizat

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Creșteți-vă experiența sonoră cu sunetul EQ reglat – Muzică, Film, Joc, Știri, Bass+, 3D. Alegeți unul dintre ele pentru a crea o experiență reală.

Noutăți: optimizează egalizatorul și amplifică dialogul Filme: senzație de sunet imersivă îmbunătățită Muzică: sunet real 3D: sunet surround Joc: senzație de sunet îmbunătățită de joc Bass+: crește sunetul bas

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Încă găsești o bară de sunet la care porturi compatibile de pe televizor și bara de sunet să se conecteze împreună?

Bara de sunet Ultimea Odine III pentru încăperi mici, care face conexiunile simple

Diverse opțiuni de configurare, inclusiv HDMI ARC, optică digitală, AUX, WiFi și USB.

HDMI este alegerea preferată pentru a obține un sunet de înaltă calitate.

Soundbar ULTIMEA 120W

Soundbar ULTIMEA 120W

Împerecherea perfectă și simplificați conexiunea cu televizorul dvs

Bara de sunete are mai multe modalități de conectare pentru alegerea dvs.:

Conexiune prin cablu: HDMI ARC/Optic/USB/AUX Conexiune Bluetooth wireless

Ce se întâmplă dacă nu există sunet?

Pasul 1: Comutați corect „Modul (HDMI/SPDIF/Opt) de ieșire” pe televizorul dvs. Pasul 2: Setarea „Ieșire digitală” trebuie setată la „PCM” (setarea implicită este „Automat”), va rezulta orice altă setare în tăcere Pasul 3: HDMI ARC ar trebui să fie conectat corect la portul HDMI ARC al televizorului

Dimensiuni pachet : ‎ 97 x 18 x 11.8 cm; 3,7 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 13 iulie 2022
Producator : ULTIMEA
ASIN: B0B6FND733
Țara de origine: China

Sunet Rock-Solid de 120 W: Bara de sunet TV Ultimea cu tehnologie DSP constă din 4 difuzoare full-range bine reglate de 2,25 inchi și 2 difuzoare înalte care produc un sunet stereo de înaltă calitate impresionant. Bara de sunet pompează sunet dinamic de calitate cinematografică dormitor si apartament.
Fără zgomot de fundal/distorsiune: Dispunând de design subțire în formă de L înclinată cu 13° și adâncime sonoră superioară, bara de sunet este născută pentru un sunet stereo serios, cu o claritate excepțională și fără distorsiuni. Actualizați-vă sistemul audio cu bara de sunet Ultimea pentru a vă bucura de o experiență de home theater incredibilă!
6 Modul EQ: Personalizează sunetul cu Bass+, 3D, Joc, Film, Muzică, Știri prin atingerea unui buton. Indiferent dacă este o scenă de explozie palpitantă sau o calitate clară a sunetului a unui instrument muzical, puteți găsi un mod EQ adecvat. Bucurați-vă de o experiență panoramică captivantă.
Conexiune prin cablu și fără fir: AUX integrat, USB, HDMI, Bluetooth, intrări optice, compatibil cu aproape toate televizoarele de pe piață. Bluetooth 5.0 pentru a asigura cele mai rapide viteze de transmisie și conectivitate stabilă până la 30 de metri cu un consum redus, astfel încât să puteți reda muzica preferată oriunde.
Construit pentru TV: Telecomanda Soundbar acceptă protocolul CEC, puteți utiliza telecomanda TV pentru a controla televizorul și pornirea / oprirea / reglarea volumului. Soundbar-ul se poate conecta la un televizor prin HDMI ARC și poate transmite sunet de înaltă definiție, iar interfața HDMI permite soundbar-ului să se conecteze la dispozitive inteligente de acasă, cum ar fi Alexa/Google.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.