Bară de sunet TCL TS8011 2.1 canale cu subwoofer încorporat – Fire TV Edition


Pret: £164.87
(as of Oct 30,2022 09:24:59 UTC – Detalii)

Pentru a calcula evaluarea generală cu stele și defalcarea procentuală în funcție de stea, nu folosim o medie simplă. În schimb, sistemul nostru ia în considerare lucruri precum cât de recentă este o recenzie și dacă recenzentul a cumpărat articolul de pe Amazon. De asemenea, analizează recenziile pentru a verifica încrederea.

Dimensiuni produs : ‎ 96,5 x 10,3 x 5,9 cm; 3 kilograme
Data primului disponibil: ‎ 6 ianuarie 2020
Producator: Fortune Genesis Corporation
ASIN: B07WDHX4PG
Numărul modelului articolului: TS8011-UK
Țara de origine: China

FIRE TV EDITION – Cu un player media de streaming Fire TV 4K integrat în sistemul de bară de sunet, bara de sunet TCL oferă o experiență home cinema completă cu streaming video și sunet uimitor într-un singur dispozitiv. Nu este nevoie de dispozitiv suplimentar de streaming Fire TV.
BARĂ DE SUNET CU SUBWOOFER DE 38 INCI – Aduceți entuziasmul sunetului cinematografic în casa dvs. Proiectat pentru a oferi performanțe acustice impresionante, cu drivere atent reglate și Dolby Digital Plus pentru un sunet clar, dinamic și captivant, compatibil cu Samsung, Vizio, TCL, LG, Sharp, Philips, Sony Element și aproape toate televizoarele
MODURI DE SUNET OPTIMIZATE – Folosiți telecomanda pentru a alege dintre trei setări reglate cu precizie: Film, Muzică și Știri, pentru o experiență ideală de vizionare și ascultare.
Divertisment fără sfârșit – Cu un player media de streaming Fire TV 4K încorporat, bucurați-vă de zeci de mii de abilități Alexa, canale și aplicații, inclusiv Netflix, YouTube, Prime Video, STARZ, SHOWTIME, CBS All Access, Muzică, Spotify și multe altele. Pot fi necesare abonamente.
TELECOMANDA VOCALĂ CU ALEXA – Controlează cu ușurință bara de sunet TCL și televizorul compatibil cu telecomanda vocală inclusă cu Alexa, plus, lansează aplicații, caută emisiuni TV, redă muzică, controlează dispozitivele inteligente de acasă și multe altele. Doar apăsați butonul microfonului și întrebați Alexa
CE ESTE ÎN CUTIE și 12 LUNI – TCL Soundbar, Cablu de alimentare, Telecomandă, Baterii AAA X2, Cablu HDMI, Cablu optic, Kit de montare pe perete, Ghid de pornire rapidă. Oferim 12 luni clientului nostru!

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.