Angela Robot Bluetooth Difuzor portabil fără fir Volum mai puternic Sunet stereo clar ca cristal Bas bogat Audio în aer liber Creativ Retro Mic cu găuri pentru agățat,Alb


Pret: £34.99
(as of Jan 07,2023 08:35:26 UTC – Detalii)

Difuzoarele noastre Bluetooth sunt mici și convenabile și le puteți asculta oricând doriți.
Un difuzor portabil pentru tineri. Difuzați instantaneu, ușor de utilizat, începeți în orice moment, preluați și plecați. Corp mic, volum puternic, șochează-ți auzul, lasă-l să te însoțească prin cea mai frumoasă perioadă.
SPECIFICAȚIE:
Categorie: articole de uz casnic
Material: plastic + otel inoxidabil
Culoare: alb/roz/albastru
Dimensiune: 2,4*2*1,4 inci
Pachet inclus:
1×Difuzor Bluetooth

NOTĂ:
★ Dimensiunea pentru măsurarea manuală, poate exista o eroare de 0 până la 2 cm, aparține fenomenului normal.
★ Și din cauza diferenței dintre diferitele monitoare, este posibil ca imaginea să nu reflecte culoarea reală a articolului. Mulțumesc!


☀TEHNOLOGIE BLUETOOTH: Echipat cu tehnologie avansată, compatibilă cu toate dispozitivele Bluetooth. Telefonul poate afișa puterea rămasă a difuzorului, iar difuzorul se reconecta automat la ultimul dispozitiv folosit, conectând dispozitivul în doar 3 secunde. Când Bluetooth-ul este deconectat timp de 10 minute, difuzorul se va opri, ceea ce ajută la economisirea energiei.
☀REDARE LUNGĂ: Încărcați rapid, acumulatorul de litiu de înaltă performanță de 900 mAh încorporat, bucurați-vă de 10 ore de muzică cu 50% sunet și volum. Dacă jucați 1-2 ore la volum mediu în fiecare zi, nu este nevoie să încărcați timp de o săptămână.
☀CEL MAI BUN CADOU: Forma unică a robotului, ușor de utilizat, ușor de transportat, este un cadou distractiv, dăruiește-l prietenilor tăi, pentru a-ți asigura un zâmbet.
☀SERVICE: Dacă sunteți confuz în ceea ce privește calitatea produsului sau aveți alte întrebări, ne puteți trimite un e-mail și vom fi bucuroși să rezolvăm problema pentru dvs. Dacă nu sunteți mulțumit sau nepotrivit de produs, ne puteți contacta și vă vom oferi un răspuns satisfăcător.

Adriana Plexa
Adriana Plexa este o experta in produse Amazon, Laptopuri, Cosmetice si multe altele.